Best Of 2013: Klimcursus naar keuze met K2 Klimbewijs bij Klimhal Amsterdam

vanaf € 39,99
waarde Korting Je bespaart
€ 85 53% € 45,01
Geef als kado
Meer dan 110 gekocht

In een Notendop

 • Klim tot grote hoogte

 • Haal je K2-diploma

 • Perfecte plek voor zowel de beginnende als de gevorderde klimmer

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 23 juni 2014 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado/je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online op gr.pn/Klimhal, voor de klimcursus voor kinderen via e-mail op info@klimhalamsterdam.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: er zijn twee leeftijdscategorieën voor kinderen, 8 - 12 jaar en 12 - 16 jaar. Kinderlessen zijn achtereenvolgens 5 lessen, die niet te verzetten zijn. Voor het verplaatsen van een les wordt € 23 in rekening gebracht. Alleen geldig voor nieuwe leden. Voor de Beginnerscursus geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Vóór de uitvinding van kabelbanen, stoeltjesliften en James Bond bereikten mensen alleen bergtoppen door ze met grof geschut naar beneden te schieten. Schiet zelf tot ongekende hoogte met een klimcursus naar keuze bij Klimhal Amsterdam.

Kies uit de volgende opties


 • € 39,99 voor een beginnerscursus klimmen met behalen van K2 Klimbewijs (waarde € 85)
 • € 39,99 voor een bouldercursus (waarde € 85)
 • € 69,99 voor beginners- en bouldercursus klimmen met behalen van K2 Klimbewijs (waarde € 170)
 • € 34,99 voor een klimcursus van 5 lessen voor kinderen (waarde € 75)

Image 2

Ga voor een echte cliffhanger en leer zonder stoeltjeslift in een aantal lessen de top van de 21 meter hoge klimmuur te bereiken. Veilig gezekerd in de gordel krijg je van een instructeur uitgebreid uitleg over hoe je het handigst en veiligst langs de hand- en voetgrepen omhoog klimt. Na de tweede les mag je aansluitend vrij klimmen en als je alle vier de lessen volgt, ontvang je het K2-klimdiploma van de Branchevereniging Klimsport. Daarnaast kan je een cursus boulderen doen. Dit is een jonge tak van de klimsport waarmee op lage hoogte korte afstanden worden geklommen zonder gordel en touw. Voor de kinderen is er nog de speciale kindercursus van 5 lessen, waarbij de kids zijn verdeeld over 2 leeftijdscategoriën: 8 tot 12 jaar en 12 tot 16 jaar.

Image 3

Klimhal Amsterdam


Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over vele faciliteiten, deskundige begeleiding en is goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk). De Klimhal heeft een klimmuur van 21 meter hoog, 400 boulders en 300 routes, zowel binnen als buiten en is daarmee naar eigen zeggen de grootste klimhal van de Benelux. De hal heeft ook een sfeervolle bar.

Image 1

Image 4

 1. A

  Amsterdam

  Naritaweg 48

  Routebeschrijving

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement