25 Euro ipv 51 - TWEEpersoons 3-gangen diner bij Lunchroom & Fonduerie, met voorgerecht, fonduegerecht en nagerecht naar keuze!

Geef als kado
2.000+ gekocht

In een Notendop

  • Tweepersoons 3-gangen diner
  • Voorgerecht, fonduegerecht en nagerecht naar keuze!
  • Inclusief koffie of thee
  • Gezellige en warme sfeer!
  • Je vindt je voucher in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • De voucher is te gebruiken van dinsdag t/m zondag en is 6 maanden geldig, vanaf 21 februari t/m 20 augustus 2011
  • Maximaal 1 voucher per twee personen te gebruiken
  • Aanbieding is exclusief drank (m.u.v. koffie/thee)
  • Reserveren verplicht o.v.v. Groupon, zie voucher

Lunchroom & Fonduerie is de perfecte plek voor jouw avondje uit. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een uitje met een grote groep, zij staan 6 dagen per week voor je klaar vanaf 10 uur. De keuken sluit om 22:00 uur, maar voor grote groepen of gezellige mensen kunnen ze wel later open blijven... (Trouwens, je kan het restaurant ook afhuren voor feesten en partijen en kinderfeestjes (en dan kunnen zij zorgen voor artiesten en menu's samenstellen in overleg met bv pannenkoeken...).

Het is altijd genieten bij lunchroom & fonduerie. Probeer onze stampotten, malse biefstuk, heerlijke fonduen en héél veel meer lekkers. Hun kok is bekend met diverse combinaties van sauzen en kruiden die je zullen doen watertanden.
 
De warme en gezellige sfeer zal je onmiddellijk doen ontspannen, terwijl hun medewerkers het je zo veel mogelijk naar de zin proberen te maken. Het weekmenu wijzigt elke week van samenstelling, zodat je kan blijven terugkomen zonder hetzelfde voorgeschoteld te krijgen... maar geen zorgen, ze houden ook de favoriete fondues van jou en je vrienden en geliefden in ere!

De fillosofie van Lunchroom & Fonduerie is gebaseerd op het feit dat de eigenaren zelf moeite hadden een mix te vinden van kwaliteit , gezelligheid en prijs in het retaurantaanbod in Amsterdam. Voor kwaliteit kwam je al gauw in de duurdere klasse terecht en te goedkoop gaf vaak weer niet de kwaliteit die zij willen. Daarom proberen zij boven alles een goede mix te vinden.

Het is een jong, startend, en ambitieus team daar bij Lunchroom & Fonduerie. En zij willen graag je vertrouwen winnen door je de beste service aan te bieden die er in hun bedrijfstak bestaat.

Geniet daarom met 51% Groupon-korting met z'n 2-en (!) van een 3-gangen diner bij Lunchroom & Fonduerie, met voorgerecht, fonduegerecht en nagerecht naar keuze - inclusief koffie of thee - voor slechts 25 euro!
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement