€ 19 voor een massage van 60 minuten naar keuze bij Changes Counselling Center (waarde € 60) Keuze's maken: de één heeft er moeite mee, de ander niet. Maar bij massages is het allemaal een stuk gemakkelijker. Er zijn namelijk tal van massages, maar deze hebben allemaal een verschillende werking. Kijk dus gewoon waar jij behoefte aan hebt en kies op basis daarvan ... Nu updates krijgen- 68%

€ 19 voor een massage van 60 minuten naar keuze bij Changes Counselling Center (waarde € 60)

Deze deal kopen? Klik hier! Changes Counselling Center Amsterdam
Highlights
 • Keuze uit een Holistische massage, Energetische massage, Klassieke massage, Chakra massage of Voetreflex massage
 • Zeer gekwalificeerde medewerkers die gebruik maken van verschillende en aan jouw vraag aangepaste technieken
 • Massage op een respectvolle manier
 • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal
Voorwaarden
 • Je groupon is op alle dagen van de week te gebruiken en is zes maanden geldig, vanaf 11 april t/m 10 oktober 2011
 • Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken
 • Telefonisch of per e-mail reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Keuze's maken: de één heeft er moeite mee, de ander niet. Maar bij massages is het allemaal een stuk gemakkelijker. Er zijn namelijk tal van massages, maar deze hebben allemaal een verschillende werking. Kijk dus gewoon waar jij behoefte aan hebt en kies op basis daarvan een massage.

Bij Changes Counselling Center zijn ze gespecialiseerd in verschillende massages. Massages zijn erg belangrijk want ieder mens heeft van nature behoefte aan aanrakingen. Massages werken dan ook erg ontspannend en genezend. Massage heeft een gunstige invloed op onder meer je bewegingsapparaat, spijsverteringsproblemen, je hormoonhuishouding en het algehele gevoel in je lichaam. Kijk waar jij behoefte aan hebt en kies uit: 

 • Holistische massage: Holisme betekent kijkend naar de mens als geheel. In de Holistische massage worden klachten en symptomen gezien als signalen, iets dat je aandacht vraagt. 
 • Energetische massage: afkomstig uit Oosterse landen. Het zenuwstelsel reageert op energie, daarom werkt deze massage rustgevend. 
 • Klassieke massage: van oorsprong één van de oudste massagevormen die de doorbloeding stimuleert, afvalstoffen afvoert en goed is voor de stofwisseling van de spieren. 
 • Chakra massage: door de chakra's te masseren worden klachten opgelost. Iedere chakra zorgt voor een ander gedeelte van het lichaam, voor psychisch en lichamelijk evenwicht. 
 • Voetreflex massage: brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Talrijke kleinere storingen kunnen in een korte tijd verlicht worden door reflexzone-massage. De behandeling geeft totale ontspanning in het lichaam.

Counselling Center Changes werkt met zeer gekwalificeerde mensen die gebruik maken van verschillende en aan jouw vraag aangepaste technieken waarmee je op een respectvolle manier wordt gemasseerd. Naast massages bieden ze ook personal coaching aan en hulp bij verschillende verslavingen.

Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën
Changes Counselling Center
Changes Counselling Center geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien