€ 44 voor een 5-strippenkaart voor hondenuitlaatservice Beachdogs (waarde € 90)

Geef als kado
15 gekocht

In een Notendop

  • Uitlaatservice in en om Amsterdam
  • 5 dagen per week, ’s ochtends en ’s middags
  • Rijdt van Amsterdam naar het strand
  • Brengt je hond na afloop met gezonde vermoeidheid weer thuis
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

GrouProducts

Coole gadgets en producten voor de beste prijs: GrouProducts!

Voorwaarden

  • Je groupon is op maandag t/m vrijdag te gebruiken en drie maanden geldig, vanaf 25 juli t/m 24 oktober 2011
  • Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken
  • Geldig voor regio Amsterdam (m.u.v. Amsterdam Noord) en Amstelveen
  • De hond moet minimaal 5 maanden oud zijn
  • Reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Het is je grote liefde, je kameraad, je vertrouwenspersoon, je BFF. Hij luistert naar wat je te zeggen hebt, zonder onderbreking en vertelt nooit iets door. Hij is altijd blij om je te zien en bespringt je wanneer je thuiskomt. Hij komt bij je kroelen, geniet van je aandacht. Zo als hij bestaat er maar één. Helaas is er één nadeel: hij gaat niet zelf naar het toilet. Het is geen enkel probleem, in zo’n onvoorwaardelijke liefde, om af en toe door weer en wind naar het park te lopen. Maar soms wil je wel eens een joker inzetten. Deze Groupon biedt je 5 jokers voor € 44: een 5-strippenkaart voor hondenuitlaatservice Beachdogs (waarde € 90).

Alle Groupon-honden opgelet: voor € 44 kun je 5 keer uitwaaien op het strand zonder je baasje (waarde € 90). Even een andere omgeving, andere gezichten en andere geuren. Even niet die ellenlange verhalen over gebroken liefdes, even geen gezeur aan je hoofd. De strippenkaart is 5 dagen per week in te zetten, voor een ochtendwandeling van 09:00 – 13:00 uur of een after-lunch-uitje van 12:00 – 16:00 uur. Je wordt thuis opgehaald en naar het strand gereden. Hier kun je heerlijk rondrennen, zwemmen en dollen met je matties om vervolgens bekaf weer thuis afgezet te worden.

Beachdogs is één van de weinige uitlaatservices in Amsterdam die naar het strand rijdt. Het is een professionele uitlaatservice die het onderscheid maakt tussen zorg en service. Alle honden in omgeving Amsterdam, die aan de voorwaarden voldoen, kunnen genieten van Beachdogs.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement