8 Euro ipv 45 Euro - ACHT weken het Telegraaf-weekendabonnement voor maar € 8! (vrijdag, zaterdag en maandag)

waarde Korting Je bespaart
€ 45 82% € 37
Geef als kado
225 gekocht

In een Notendop

Highlights

  • Lees De Telegraaf nu 8 weekenden lang, ontvang 82% korting: op vrijdag, zaterdag en maandag de Krant van wakker Nederland, 8 weken lang!
  • Je ontvangt op vrijdag magazine VROUW en elke dag Telesport, De Financiële Telegraaf, pagina Privé en OverGeld
  • Wil je deze Groupon-aanbieding kado geven? Stuur dan direct na aankoop (uiterlijk vóór a.s. donderdag, 26-8-2010) een mail naar support@groupon.nl met naam- en adresgegevens waar De Telegraaf bezorgd moet worden

Voorwaarden

Voorwaarden

  • Je abonnement start automatisch op vrijdag 3 september 2010 en stopt na afloop van de actie ook weer vanzelf na maandag 25 oktober 2010
  • Je ontvangt de meest gelezen krant van Nederland 8 weken lang op vrijdag-, zaterdag- en maandagochtenden
  • Na aankoop van de voucher op onze site hoef je verder niets te doen! 
  • De Telegraaf wordt bezorgd op het adres dat bij je Groupon-account staat.

Een betere manier om het weekend te beginnen is er niet. 

Acht (!) weken lang heerlijk wakker worden met de meest gelezen krant van Nederland op vrijdag-, zaterdag- en maandagochtend in de bus. 

Met onder meer Telesport, De Financiële Telegraaf, de Auto Telegraaf, de Reiskrant, de Vaarkrant, Zo'ndag, OverGeld, Privé, Wat U Zegt en veel extra Specials!

Bovendien verschijnt iedere vrijdag het magazine VROUW bij De Telegraaf. Met de thema’s mode & beauty, psyche & relatie en culinair & gezond leven.

Lees De Telegraaf 3 dagen per week(end), 8 weken lang voor maar 8 euro! Volgens ons bij Groupon is er geen aangenamer moment om De Krant van Wakker Nederland te gaan lezen en wees eerlijk, dat ís er ook eigenlijk niet...

Als je gebruik maakt van dit zeldzame aanbod sturen wij je adresgegevens door naar De Telegraaf. Zij zorgen er dan voor dat je abonnement automatisch in gaat op vrijdag 3 september 2010. En nadat jij 8 lange weekenden lang op vrijdag, zaterdag en maandag van De Telegraaf hebt genoten, stopt je abonnement ook weer vanzelf op maandag 24 oktober 2010. Je hoeft er verder niets voor te doen!

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras dan je geliefde(n), vriend(in)en, familie - en jezelf! - 8 lange weekenden lang met De Telegraaf: nu dankzij de grandioze Groupon-korting voor maar € 8 Euro i.p.v. € 45!

Als je deze Groupon-aanbieding kado wil geven, en De Telegraaf dus op een ander adres wilt laten bezorgen dan het adres dat bij je Groupon-account geregistreerd staat, koop dan deze deal en stuur direct (uiterlijk voor donderdag 26 augustus 2010) een mail naar support@groupon.nl met de naam- en adresgegevens van degene die je het abonnement kado wilt geven.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement