€ 29 voor long-term valet parking (max. 3 dagen) inclusief carwash bij iParkingSchiphol (waarde € 70)

waarde Korting Je bespaart
€ 70 59% € 41
Geef als kado
5 gekocht

In een Notendop

 • Valet parking-kaart geldig voor 3 dagen
 • Wil je de auto langer parkeren? Dat kan voor 5 euro extra per dag
 • Direct naar de vertrekhal rijden en iParkingSchiphol doet de rest
 • Geen gedoe met zoeken naar een parkeerplek, sjouwen met bagage en met een bus vanaf je auto naar de ingang
 • 24-uurs bewaakte parking
 • Goedkoop, snel, makkelijk en betrouwbaar
 • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

 • Je groupon is op alle dagen van de week te gebruiken en zes maanden geldig, vanaf 14 december 2011 t/m 13 juni 2012
 • Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken
 • Niet geldig i.c.m. andere acties
 • Telefonisch reserveren, zie je groupon

Je kent het wel zo’n filmscène waarin de hoofdpersoon met een dikke auto aankomt bij een of ander exclusief feest. Vervolgens zal hij ‘no way in hell’ zijn auto zelf parkeren, maar regelt een chauffeur het allemaal wel even verder. Leuk voor hem, maar dat kan ook jouw werkelijkheid worden. Ok, niet als je naar een fancy party gaat, maar op reis. Ook leuk. iParkingSchiphol biedt je voor € 29 maximaal 3 dagen long-term valet parking aan én een carwash (waarde € 70).

iParkingSchiphol biedt je valet parking aan. Hoe relaxed kan je jouw reis beginnen? Je hoeft niemand lief aan te kijken om je te brengen naar en af te halen van Schiphol. Niet tussen alle andere toeristen met je bagage op je schoot in de trein te zitten. En geen taxirit te regelen van te voren. Gewoon in je eigen auto rijden naar de vertrekhal van Schiphol. Daar wachten de chauffeurs van iParkingSchiphol je op. Dus geen parkeerstress. Het enige wat je hoeft te doen is je sleuteltje afgeven en een beetje galant uit te stappen. Je bolide staat op een 24-uurs bewaakte parkeerterrein en wordt bovendien ook nog even gewassen. Je voucher is geldig voor 3 dagen. Wil je je auto langer stallen? Geen probleem, voor € 5 extra per dag kan dit. Geef dit aan bij het maken van de reservering. 
 
iParkingSchiphol is een valet parkeerservice die de auto ophaalt vanaf de vertrekhal op Schiphol. Ervaren chauffeurs parkeren de auto op een bewaakt parkeerterrein aan de Rijnlanderweg te Rijsenhout. Het bedrijf heeft geen vervelende verrassingen zoals ‘verborgen kosten’ als nachttarief en/of zomertarief in petto. En om het feest compleet te maken wordt de buitenkant van de auto onder handen genomen door een professionele carwash.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement