Grande opening: onbeperkt sushi, teriyaki + grill bij de nieuwe Shabu Shabu in Apeldoorn

Geef als kado
499 gekocht

In een Notendop

 • Nieuwe menukaart met sushi en warme gerechten 
 • Gezonde Japanse gerechten en duurzame ingrediënten 
 • Prachtige selectie van traditionele en eigentijdse sushi, teriyaki en meer 
 • Bij de nieuwe vestiging Shabu Shabu Apeldoorn

De deal  

 • Sushi All-You-Can-Eat de luxe
 • Twee uur lang onbeperkt sushi, teriyaki en grill
 • Voor 2 of 4 personen
 • Inclusief welkomstcocktail en dessert 


Groupon vacatures

Voorwaarden

Geldigheid: geldig vanaf 16 juni t/m 15 september 2013 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon. Maximaal 8 groupon-leden per reservering (grotere groepen zijn welkom, de overige personen betalen dan de originele prijs).
Reserveren (): verplicht telefonisch op 055 744 00 63, o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes (m.u.v. welkomstdrankje). Alleen geldig in Apeldoorn. Twee uur lang onbeperkt eten. Per niet opgegeten sushi wordt € 1 in rekening gebracht, per warm gerecht € 3. Niet geldig i.c.m. andere acties. De huisregels van Shabu Shabu zijn op deze deal van toepassing. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

In Japan is het gebruikelijk om met een beetje honger van tafel te gaan omdat dit een licht gevoel geeft, de stoelgang verbetert en after-dinner-dips in foetushouding voorkomt. Slaap op je buik na een diner bij Shabu Shabu (vanaf € 29,99).
Image 1

Kies uit:

 • € 29,99 voor 2 sushi-liefhebbers (waarde € 61,60)
 • € 58,99 voor 4 sushi-liefhebbers (waarde € 123,20)


Prijs een eeuwenoude eetcultuur met een avond dineren bij Shabu Shabu. Er is sushi, teriyaki en grill in overvloed. Mix en match gerechten naar wens en bepaal zelf welke smaaksensaties aan jou besteed zijn. Een avond hier dekt ook meteen je balansdag, want sushi is übergezond met zijn lage vetgehalte, hoge percentage Omega-3, ijzerrijke zeewier en groenten en rijst met complexe koolhydraten. Een cocktail verwelkomt je bij ontvangst. Laat na het diner nog ruimte voor een dessert en Itadakimasu!

Shabu Shabu

Toen een jonge entrepeneur vijf jaar geleden inspiratie kreeg om met traditionele Japanse recepten te werken ontstond de succesformule Shabu Shabu. De keten kookt louter met verse producten, wat de onberispelijke kwaliteit waarborgt. Met unieke smaken vergemakkelijkt zij dan ook de oversteek naar een gezondere wereld. Inmiddels heeft Shabu Shabu al 11 vestigingen, maar met de opening in Apeldoorn op 12 juni zijn dat er 12.

Je kan terecht bij de vestiging :

Shabu Shabu Apeldoorn
Marktplein 40 
7311 LR Apeldoorn
 1. A

  Shabu Shabu Apeldoorn

  Marktplein 40 7311 LR Apeldoorn NL

  Routebeschrijving

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement