€ 32 voor een driegangen à la carte menu voor twee bij De Hertenkamp (waarde € 65)

Geef als kado
51 gekocht

In een Notendop

  • Overheerlijke Frans/Nederlandse gerechten
  • Enthousiaste recensies
  • Perfecte locatie om te eten, te trouwen en te vergaderen
  • Gelegen aan de rand van het centrum van Assen, omgeven door 19e-eeuwse "Drentse Paleizen", met het Asserbos als "achtertuin" en het hertenkamp als "voortuin"
  • Je vindt je groupon in “Mijn Account”, na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op maandag t/m zaterdag te gebruiken en is geldig vanaf 5 mei t/m 30 juni 2011
  • Niet i.c.m. andere acties
  • De aanbieding is exclusief drank
  • Telefonisch reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Wie ooit in Frankrijk is geweest, of er misschien wel jaarlijks de vakantie doorbrengt, weet dat de Fransen nogal wat aandacht besteden aan het eten. Het is vooral een sociaal gebeuren en in Frankrijk nemen ze er uitgebreid de tijd voor. Voor overheerlijk Frans/Nederlands eten hoef je niet speciaal naar Frankrijk. Voor € 32 neem je plaats in het “Le Grand” Café van De Hertenkamp in Assen en kan je gaan genieten van een 3-gangen à la carte menu voor twee personen (waarde € 65).

Bij De Hertenkamp wordt gewerkt met herkenbare ingrediënten, die op een bijzondere wijze worden gecombineerd en gepresenteerd. Voor de vegetarische gast is er voldoende keuze en ook enkele verrassende gerechten ontbreken niet op de menukaart.

Restaurant De Hertenkamp is een perfecte locatie om te eten, te trouwen en te vergaderen. Gelegen aan de rand van het centrum van Assen, omgeven door 19e-eeuwse "Drentse Paleizen". Met het Asserbos als "achtertuin" en het hertenkamp als "voortuin" kan je genieten van de natuur en de rust. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en is gunstig gelegen ten opzichte van de grote uitvalswegen, A28 en N33. En voor de Assenaar is het uitstekend met de fiets te bereiken.


…wat anderen schreven:
EET.NU
“Heerlijk gegeten tijdens de Eetweek. Hoorde laatst van vrienden dat ze bij De Hertenkamp hadden gegeten en dat het zo goed was bevallen, ik kan dit alleen maar beamen! Graag komen wij nog eens terug.”

DINNERSITE.NL
“Heerlijk gegeten. Gangbare gerechten op een verrassende wijze gepresenteerd. Top!”
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement