13,50 Euro ipv 27 - De Branderij; spectaculaire openingsaanbieding 3-gangen menu!

Geef als kado
26 gekocht

In een Notendop

Highlights

  • 3-gangen verrassing menu van de chef
  • Midden in het gezellige centrum
  • Nieuw restaurant in Groningen

Voorwaarden

Voorwaarden

  • 3-gangen verrassingsmenu van de chef
  • Voucher geldig t/m 30 juni 2010
  • Aanbieding is exclusief drankjes

De Branderij is vernoemd naar de koffiebranderij die in 1855 gesticht werd door Hermanius Smith. Smith’s koffie werd een begrip in Groningen en Amsterdam. Jaren later werd “Smith’s Goudboon Koffie en Thee” hofleverancier van het Nederlands en Brits koningshuis.

Nu opent het nieuwste café van Groningen haar deuren op de begane grond van dit historische fabriekspand. De Branderij straalt een sfeer van klassieke gemoedelijkheid uit door de historische foto’s aan de muur en het gebruik van ouderwetse verlichting, houten afwerkingen en ingetogen kleuren. Het café beschikt over zestig zitplaatsen, verdeeld over twee zalen en een mooi terras in de Poelestraat.

Op het menu van De Branderij prijkt een gevarieerde keuze aan wereldgerechten. Deze zijn geïnspireerd op alle heerlijkheden die de Heer Smith tegen kwam op zijn vele handelsreizen. Door het gebruik van verse natuurlijke ingrediënten bereiken wij de allerbeste kwaliteit en smaak. Dit allemaal voor een aangename prijs.

’s Avonds is De Branderij de locatie voor een gezellige borrel en een avondje zorgeloos stappen. Tijdens Cafe Fout @ De Branderij gaan in het weekend alle remmen los op de muziek van toen en nu.

MyCityDeal en de Branderij hebben voor jou een exclusieve openingsactie! Laat je verrassen door de chef met een heerlijk 3-gangen menu voor maar 13,50 Euro!

Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement