€ 19 voor een proeverij van voorgerechten voor 2 bij restaurant De Hertenkamp (waarde € 40)

Geef als kado
36 gekocht

In een Notendop

 • Sfeervol restaurant met kunst van Marthijn de Groot
 • Gelegen in een natuurrijke omgeving
 • Proeven van 4 gerechten: Lolly van gerookte zalm, Rundercarpaccio, Salade met geitenkaas, Pastinaaksoep met garnaaltjes
 • Mogelijkheid tot het wijzigen naar alleen vis, alleen vlees of vegetarisch 
 • Inclusief glas wijn: rood, wit, of rosé
 • Inclusief stokbrood met kruidenboter en tapenade
 • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

GrouProducts

Coole gadgets en producten voor de beste prijs: GrouProducts!

Voorwaarden

 • Je groupon is van woensdag t/m zondag te gebruiken tot 1 oktober 2011
 • Maximaal 1 groupon per twee personen te gebruiken
 • Minimumleeftijd 16 jaar
 • Telefonisch reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Voor een stukje relativering van je eigen leven, kijk je de serie Hertenkamp, met drama’s, complotten en perikelen. Voor een avond echte bourgeois ga je naar restaurant De Hertenkamp. Bourgondisch culinair genieten in de mooie natuurrijke omgeving van Assen. Voor € 19 kun je proeven naar hartenlust met de speciaal aangeboden proeverij van De Hertenkamp (waarde € 40). Stem je Partij voor de Dieren? Je hoeft echt niet bang te zijn voor bambi’s op je bord; het restaurant is vernoemd naar het uitzicht op de lieve diertjes.
 
Geniet met je Groupon met zijn tweeën op een rustiek terras aan de bosrand van Assen met uitzicht op de kleine hertjes in het park ertegen over, van een heerlijk glas wijn en een broodje met kruidenboter en tapenade. Na het wijntje neem je plaats in het sfeervolle restaurant en geniet van een proeverij van vier verschillende voorgerechten. Lolly van gerookte zalm, Rundercarpaccio, Salade met geitenkaas, Pastinaaksoep met garnaaltjes: voor € 19 belooft deze deal een ware smaakexplosie te worden.

De Hertenkamp is gelegen aan de rand van het centrum van Assen, omgeven door 19e-eeuwse Drentse Paleizen. Met het Asserbos als achtertuin en het hertenkamp als voortuin is het niet slecht toeven bij De Hertenkamp. Naast sfeervol dineren in De Hertenkamp is het ook voor feesten, partijen en zakelijke gelegenheden een ideale locatie. Kunst loopt als een rode draad door de zaak en in "Le Grand" Café zijn verschillende werken, schilderijen en keramiek, van Marthijn de Groot aanwezig. 

PS: Je hoeft volgens ons dan misschien niet bang te zijn voor Bambi op je bord, maar Bambi’s moeder kan je wel gewoon bestellen: Hertenbiefstuk "Asserbos", paddestoelen met hazelnoten en bosvruchtencompote   € 19,50.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement