€ 9,75 voor een ticket voor Ouwehands Dierenpark Rhenen (waarde € 19,50)

43 gekocht

In een Notendop

  • Ideaal voor een leuk dagje weg deze zomer
  • Hét dierenpark voor echte avonturiers
  • Ga samen op avontuur met Bamboo Bill
  • Prachtig dierenpark met schitterende dierenverblijven en veel speellocaties voor de kids
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op alle dagen van de week te gebruiken en geldig vanaf 20 juli t/m 31 augustus 2011
  • Je kan zoveel groupons kopen als je wil
  • Niet geldig i.c.m. andere acties
  • Je groupon is je entreebewijs
GrouProducts

Coole gadgets en producten voor de beste prijs: GrouProducts!

“Weet jij al wat je gaat doen deze zomer?” – “Nou, ik ga allereerst een kijkje nemen in de jungle, je weet wel een beetje ravotten daar. Daarna wat wandelen over de Savanne, een beetje leeuwen spotten, vervolgens bezoek ik nog een berenbos met Zweedse wolven en ga ik nog met een avonturier op pad, gewoon the usual.” – “En voor deze wereldreis heb je vier maanden uitgetrokken?” – “Nee hoor, een middag!” Inderdaad, voor € 9,75 ga je een wereld ontdekken van indrukwekkende natuur, prachtige dieren en spannende locaties in Ouwehands Dierenpark Rhenen (waarde € 19,50).

Deze deal is werkelijk perfect voor iedere avonturier die deze zomer een dagje er op uit wil trekken in een schitterende omgeving. Met dit toegangskaartje ga je een hele dag kijken, spelen en genieten van al het moois dat Ouwehands Dierenpark te bieden heeft. Zo kun je je ogen uitkijken bij alle bijzondere dieren zoals olifanten, tijgers, yaks, stekelvarkens, orang oetans en veel, veel meer. Maar Ouwehands Dierenpark is meer, zo kan je in de superleuke Umkhosi Afrikaanse speelsafari oneindig veel plezier beleven tussen de mandrillen, giraffen, leeuwen, zebra’s en vele andere Afrikaanse dieren. Klim over de touwbruggen van boomhut naar boomhut en bespied de leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost. En wie maar geen genoeg kan krijgen van al de avonturen in Ouwehands Dierenpark, die moet een eens praatje gaan maken met Bamboo Bill, een avonturier die samen met z'n mede avonturiers is neergestreken in het dierenpark en je meeneemt op een leuk avontuur. En terwijl Bill de dieren voert, vertelt hij je alles over de dieren die er leven. De dag is helemaal compleet door lekker te ravotten in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle van 4000 m2.

Ouwehands Dierenpark is al decennia lang een van de mooiste en leukste dierenparken van ons land. Mooi aangelegde paden voeren je langs exotische dieren die zo elk met respect voor hun originele omgeving te bewonderen zijn. Ouwehands Dierenpark is daarnaast betrokken bij veel Europese fokprogramma’s om er zo voor te zorgen dat bedreigde diersoorten als de kleine panda’s, de zeearend, de amurtijgers, orang oetans en de ijsberen behouden blijven.

Zie voor openingstijden en meer informatie: www.ouwehand.nl
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement