€ 50 voor een waardebon van € 100 te besteden aan de huur van wintersport-materiaal bij Sport 2000-winkels in de Franse skigebieden

Geef als kado
Wees de eerste koper!

In een Notendop

  • Een waardebon van € 100 voor de huur van ski- en snowboardmateriaal
  • Inwisselbaar bij Sport 2000-winkels in de Franse skigebieden
  • Met een keuze uit maar liefst 200 winkels 
  • Keuze uit een divers aanbod aan topmerken 
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal 

Voorwaarden

  • Je groupon is in 200 sport 2000 winkels te gebruiken en geldig vanaf 1 januari t/m 10 februari en 10 maart t/m 6 april 2012
  • Maximaal 1 groupon per huur, per persoon te gebruiken
  • Geen (deel)restitutie mogelijk
  • Niet geldig i.c.m. andere acties
  • Alleen geldig in de Sport 2000 Ski Shop

Je zult net zien; dan sta je op de piste in de Franse Alpen in je logge en een tikkeltje te grote skipak tijdens de wintersport tussen allerlei trendsetters in ultrahippe outfits. Vervolgens breek je je lievelingsboard en verlies je je handschoenen tijdens de après-ski. Gelukkig kan je die ongeluksdag nu ombuigen door voor € 50 een waardebon aan te schaffen die je kan besteden aan de huur van wintersportmateriaal bij 1 van de 200 Sport 2000-winkels in de Franse skigebieden (waarde € 100).

Met deze waardebon kan je ter plekke bij maar liefst 200 Sport 2000-vestigingen in de Franse skigebieden terecht voor de huur van je ski- en snowboarduitrusting. Zo hoef je je bij voorbaat al geen zorgen meer te maken dat je huidige spullen het op vakantie begeven. Ook hoef je niet meer te balen dat je weer elke dag staat te kwijlen bij de glimmende vitrines van de ski- en snowboardverhuur. Want met een waardebon ter waarde van € 100 kan je zorgeloos op zoek gaan naar de beste ski-attributen om te huren.

Sport 2000 biedt hoogwaardige producten en professionele adviezen aan aan haar klanten die ski- en snowboarduitrustingen willen huren. De Sport 2000-winkels beschikken over een breed assortiment aan te huren producten van grote, degelijke en exclusieve merken. Check hier welke filialen meedoen.

Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.