27,50 Euro ipv 55 - driegangen menu voor TWEE personen, dineren op hoog niveau bij restaurant Dijk 9; keuze uit vlees, vis of vegetarisch! Avondje uit, heerlijk dineren, in een DIJK van een restaurant...Groupon regelt het voor je! Een 3-gangen keuzemenu voor TWEE personen bij bar/restaurant Dijk 9, in het hart van Eindhoven. Heerlijk dineren op hoog niveau, nu voor maar 27,50 Euro!  Bij Dijk 9, willen ze het jou naar... Nu updates krijgen- 50%

27,50 Euro ipv 55 - driegangen menu voor TWEE personen, dineren op hoog niveau bij restaurant Dijk 9; keuze uit vlees, vis of vegetarisch!

Deze deal kopen? Klik hier! Dijk 9 Eindhoven
Highlights
 • 3-Gangen keuzemenu voor TWEE personen bij restaurant Dijk 9!
 • Keuze uit vlees, vis en vegetarisch
 • Ongedwongen dineren op hoog niveau
 • Frans-Italiaanse keuken met een tikkeltje Aziätisch
 • In hartje centrum van Eindhoven
Voorwaarden
 • Voucher is 6 maanden geldig, vanaf 18 december 2010 t/m 17 juni 2011
 • Maximaal 2 voucher p.p. te koop
 • Voucher is geldig voor TWEE personen
 • Reserveren verplicht o.v.v. Groupon, zie voucher (op basis van beschikbaarheid)
 • Niet geldig i.c.m. andere acties
 • Aanbieding is exclusief dranken
Avondje uit, heerlijk dineren, in een DIJK van een restaurant...
Groupon regelt het voor je! Een 3-gangen keuzemenu voor TWEE personen bij bar/restaurant Dijk 9, in het hart van Eindhoven. Heerlijk dineren op hoog niveau, nu voor maar 27,50 Euro! 

Bij Dijk 9, willen ze het jou naar de zin maken, compleet, zonder teveel poespas, eerlijk. De kaart is ook samengesteld vanuit die gedachte. Vers en kwaliteit hebben daarbij de prioriteit. Gerechten worden compleet geserveerd, smaken op elkaar afgestemd. De keuken is Frans-Italiaans met een tikkeltje Aziätisch. Je kunt kiezen uit gerechten met vlees, vis of vegetarisch.
Ook is er voldoende reden en gelegenheid om na het tafelen even te blijven plakken; op vrijdagavond worden de lichten gedimpd, gaan de stoelen aan de kant en gaat het volume iets omhoog. Voetjes mogen van de vloer.

... Wat anderen schreven:
IENS.NL:

 Uitstekend
Tijdje terug hier gegeten. In een woord: geweldig. Erg lekker vers eten. Je kunt merken dat de kok van zijn eten houdt. Gezellig maar wel wat strak ingericht. Supervriendelijke bediening. We gaan zeker nog eens terug. Echt waar voor je geld.

 Uitstekend
Wij hebben een heerlijk 3 gangen suprise menu gegeten en dat was echt fantisch! Leuke tent, super vriendelijke bediening, goede prijs en lekker eten. We hopen dat de Dijk 9 binnenkort een vestiging in Noord-Holland krijgen ;-)

Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën
Dijk 9
Dijk 9 geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien