Ooglidcorrectie voor boven en onder de ogen bij Skinwizard

waarde Korting Je bespaart
€ 597 67% € 398
Geef als kado
12 gekocht

In een Notendop

 • Tegen kleine fijne rimpels, licht overhangende oogleden of doorgezakte wallen onder de ogen

 • Helpt ook bij een door de zon beschadigde huid

 • Zonder te snijden, zonder littekens, zonder onnatuurlijk resultaat

 • De behandeling is vrijwel pijnloos, garandeert Skinwizard

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0493 31 39 03 (vestiging Deurne) óf 030 877 11 12 (vestiging Oud Zuilen), o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: er zijn gemiddeld 3 tot 9 behandelingen nodig tot het gewenste resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Een oogje dichtknijpen kan zorgen voor onopgevoede kinderen, en alsof dat nog niet erg genoeg is: ook voor rimpels bij die dichtgeknepen ogen. De kinderen het huis uit doen lost het ene probleem op, laat het andere oplossen met drie ooglidbehandelingen bij Skinwizard.

Kies uit de volgende opties


 • € 199 voor drie ooglidcorrecties voor boven OF onder je ogen (waarde € 597)
 • € 359 voor drie ooglidcorrecties voor boven EN onder je ogen (waarde € 1.194)

Als je last hebt van huidplooien op de bovenste oogleden, of van een slappe huid met rimpeltjes op de onderste oogleden, dan kan Skinwizard je helpen. Zij bieden een ooglidbehandeling die daar wat aan doet zonder te snijden, zonder littekens en zonder onnatuurlijk resultaat.

Met een ingewikkelde laser, de fractional erbium laser, worden duizenden heel, maar echt heel kleine perforaties in de huid gemaakt. Hierbij blijft de huid om de perforaties heen in tact. De behandeling zorgt ervoor dat er extra collageen en elastine wordt aangemaakt in de huid, wat de natuurlijke spanning teruggeeft. In tegenstelling tot de traditionele, heftigere laserbehandelingen zijn er bij deze behandeling geen lange hersteltijd of bijwerkingen. Omdat er niet wordt gesneden, is er ook geen risico op infecties en slechte genezing. Voor het beste resultaat zijn drie tot vier behandelingen nodig per ooglid (onder of boven).

Skinwizard


Skinwizard is geen schoonheidssalon, maar een niet-chirurgisch esthetisch centrum. Naast anti-ageing therapieën worden er schoonheidsbehandelingen uitgevoerd. Er werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze de beste behandelingen tegen hangende oogleden, slappe huid, allerlei huidproblemen zoals acne en littekens, maar ook ongewenste haargroei en spataderen.

Geldig bij de vestigingen:

Schommerveld 21
5751 EA Deurne

Zuilenselaan 30
3611 AP Oud Zuilen

 1. 1

  Skinwizard

  Zuilenselaan 30 Oud Zuilen 3611 AP

  Routebeschrijving
 2. 2

  Skinwizard

  Schommerveld 21 Deurne 5751 EA

  Routebeschrijving

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement