22 Euro ipv 44 - STALLESKAART Crazy Christmas Shopping The Musical donderdag 23 december in het nieuwe Luxor Theater, een vrolijke Kerstmusical in Rotterdam. Inclusief GRATIS GOODIEBAG t.w.v. € 59! Slechts 500 kaarten beschikbaar, OP=OP!

waarde Korting Je bespaart
€ 44 50% € 22
Geef als kado
6 gekocht

In een Notendop

  • STALLESKAART Crazy Christmas Shopping The Musical in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam
  • Vrolijke Kerstmusical met kersthits als 'Last Christmas', 'All I want for Christmas' en 'Joy to the world'
  • Spel en zang: Antje Monteiro, Miranda van Kralingen, Tony Neef, Carolina Mout, Casey Francisco e.a.
  • Maak kennis met de grappige, extravagante en soms extreme kanten van shoppen
  • Voor iedereen na afloop een GRATIS goodiebag t.w.v. € 59!

Voorwaarden

  • Je voucher is geldig op donderdag 23 december 2010
  • Tegen inlevering van de voucher ontvang je je plaatsbewijs!
  • Ophalen kaarten is mogelijk tussen 13.00-18.00 uur of een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam
  • LET OP: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
  • Niet boekbaar i.c.m. andere aanbiedingenDecember is de maand van gezellige feestdagen maar óók een maand waarin we massaal gaan shoppen voor de mooiste cadeaus en kleren. Daarom is van donderdag 9 t/m donderdag 30 december een speciale kersteditie van de musical Crazy Shopping te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam!

Hoofdrolpelers Tony Neef, Casey Francisco, Miranda van Kralingen, Carolina Mout en Antje Monteiro zullen in de shows met een groot ensemble niet alleen kerstsongs zingen als 'Last Christmas' , 'All I want for Christmas is you' en 'Joy to the world'. Ook zal het publiek mee kunnen zingen en krijgt de hele musical, maar vooral het verhaal een kerstsfeer.

De musical speelt zich voor het grootste gedeelte af in een chique warenhuis gedurende de kerstperiode. Producente Monica Strotmann: “Het is zeker in deze kerstperiode hoogseizoen voor fanatieke shopaholics. En ook de shopverslaafde vrouwen in de musical zijn druk bezig met kerstinkopen en overschrijden daarbij grenzen.”

In de musical is de rode draad de echt bestaande met diamanten bezette Ginza Tanaka tas t.w.v. anderhalf miljoen dollar, die door het Warenhuis Overvloet, als duurste kerstcadeau ooit aan een van de klanten wordt geschonken en daarvoor hem moet vangen als hij door de lucht naar beneden zweeft. De tas zorgt voor een opwindende, vrolijke musical en verwikkelingen waarbij de vrouwen niets schuwen om hem in bezit te krijgen. 

Net als in Sex And The City maak je kennis met de grappige, extravagante en soms extreme kanten van shoppen (misschien soms pijnlijk herkenbaar). Leef mee met het lijden van shopverslaafde vrouwen die proberen af te kicken in de Stop the Shopping Church (die trouwens echt bestaat, in New York). Met Tony Neef als ‘Dominee Bob’. Inclusief de hitsong 'Omarm me', die Dominee Bob en Donna weer bij elkaar brengt.

Elke bezoeker van Crazy Christmas Shopping krijgt na afloop een gratis goodiebag ter waarde van € 59,- cadeau. De waarde van je kaartje krijg je dus dubbeldik terug in verrassingen en gadgets!

Profiteer van een shopalicious Grouponkorting, een STALLESKAARTJE voor Crazy Christmas Shopping op donderdag 23 december voor maar € 22!

Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement