€ 34 voor een driegangen keuzemenu voor 2 personen bij Buddhas (waarde € 70,40)

waarde Korting Je bespaart
€ 70,40 52% € 36,40
Geef als kado
394 gekocht

In een Notendop

  • Geniet van een uitgebalanceerde selectie Thaise gerechten
  • Sfeervol restaurant met een trendy Aziatisch interieur
  • Centraal gelegen aan de gezellige Botermarkt
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op dinsdag, woensdag en zondag te gebruiken en is drie maanden geldig, vanaf 26 mei t/m 25 augustus 2011
  • De aanbieding is exclusief drank
  • Reserveren per e-mail o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Je hoeft tegenwoordig maar een willekeurige woonkamer binnen te stappen en je ziet altijd wel ergens een klein trendy Boeddha-beeldje staan dat vriendelijk glimlachend en met een gevoel van innerlijke verlichting de kamer in tuurt. Het is dan ook niet vreemd dat het restaurant met zijn naam diezelfde verlichting en vriendelijkheid uitstraalt, iets dat je voor € 34 zelf gaat ontdekken met een heerlijk Thais 3-gangen keuzemenu voor twee personen bij Buddhas (waarde € 70,40).

De Thaise keuken is net zo veelzijdig als de vele eilandjes van dit prachtige land. En dit 3-gangen keuzemenu voor twee laat jou die veelzijdigheid proeven, in al z'n facetten. Met z'n tweeën ga je genieten van een keur aan de beste gerechten die restaurant Buddhas te bieden heeft. De chef heeft een selectie gemaakt waar je vrijelijk uit kan kiezen. Of je nu gaat voor vlees of vegetarisch, het is allemaal mogelijk.

Restaurant Buddhas is een trendy Thais restaurant gelegen aan de gezellige Leidense Botermarkt. Met een gevarieerde kaart serveert Buddhas heerlijke Thaise gerechten. Daarnaast beschikt Buddhas over een sfeervolle bovenzaal die zich perfect leent voor borrels, vergaderingen en groepsdiners. Een klein stukje Aziatische verlichting dus, zowel culinair als filosofisch, in het hartje van historisch Leiden.

Wat anderen jubelden...

Eet.nu
"Buddhas is een briljant restaurant! De sfeer is heel relaxed en het personeel behulpzaam. En dan waar het om draait, het eten is geweldig en altijd van hoge kwaliteit en daar betaal je voor. Maar betaal liever iets meer zo dat het goed is, dan minder en ik nog naar de MC Donalds moet...Ja toch? Ik zeg, reserveren die tent, want het is altijd druk, dat zegt toch genoeg?!"

"Een prima tent om heerlijk te eten in een relaxte en aangename sfeer. Het eten was top en ruime keus uit een goed afgestemde kaart. Kwaliteit/prijs is uitstekend. Een echte aanrader voor een avondje genieten."
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement