€ 149 voor een ballonvaart voor twee personen bij Ballon Belevenis (waarde € 300)

€ 149
waarde Korting Je bespaart
€ 300 50% € 151
Geef als kado
3 gekocht

In een Notendop

  • Minimaal een uur genieten van het prachtige landschap vanuit een luchtballon
  • Inclusief welkomstdrankje, verzekering, champagnedoop, professionele begeleiding en foto's van de vlucht
  • Een unieke belevenis op grote hoogte
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op maandag t/m donderdag (o.b.v. beschikbaarheid) te gebruiken en is zes maanden geldig, vanaf 7 april t/m 6 oktober 2011
  • Niet i.c.m. andere acties
  • Maximaal 1 groupon per twee personen
  • Je groupon is voor 2 personen en de vlucht is met maximaal 12 personen
  • Vluchtdata in overleg Ballon Belevenis
  • Minimaal een week vooraf telefonisch reserveren o.v.v. Groupon, zie je groupon

Vliegen... een wens die de mensheid altijd al heeft gehad. Eeuwenlang hebben we geprobeerd vliegmachines te maken waarmee we hoog de lucht in konden. De eerste en oudste vorm van luchtvaart die mensen onder de knie kregen was de ballonvaart. Door middel van warme lucht een grote ballon laten stijgen en daar dan onder hangen in een mandje. Hoewel we tegenwoordig veel nieuwere, snellere en modernere manieren van vliegen hebben, blijft de ballonvlucht voor velen toch de meest bijzondere. Groupon biedt je nu een ballonvaart aan voor twee personen bij Ballon Belevenis met 50% korting. De perfecte gelegenheid om het een keertje uit te proberen dus.

Ballon Belevenis biedt een vier uur durende ervaring aan in Zevenhuizen. Dit ligt tussen Den Haag, Rotterdam en Gouda. De ontvangst is op de thuisbasis "HBM Airport" in Zevenhuizen waar je geniet van een drankje aan de bar. Als iedereen is gearriveerd volgt het vervoer naar de opstijglocatie. Bij de ballon aangekomen is er een traditionele champagnedoop. De ballonvaart duurt dan minimaal een uur en je zweeft daarbij met maximaal 12 man per vlucht over het prachtige Zuid-Hollandse landschap onder professionele begeleiding. Na de ballonvaart word je uiteraard weer terug gebracht naar de verzamellocatie. Alle foto's van de vlucht zijn later op de website te bewonderen. Dit alles is - net als passagiersverzekering! - bij de Groupon-prijs inbegrepen en je betaalt verder ook geen boekings- of reserveringskosten.

Ballon Belevenis staat voor veiligheid van (en op) het hoogste niveau. Wanneer je het luchtruim kiest, wil je natuurlijk zekerheid boven alles. Dan is het goed te weten dat de HBM (Hollandsche Ballonvaart Maatschappij) waar Ballon Belevenis deel van uitmaakt, erkend is door de IVW (Inspectie van Verkeer en Waterstaat – afdeling luchtvaart). Alleen met deze erkenning mogen ballonvaarten met passagiers worden uitgevoerd. Daarnaast werkt de HBM met gedreven, enthousiaste en goed opgeleide crew-members met jarenlange ervaring (ook boven de drukbevlogen Randstad) die regelmatig, onder toezicht van het IVW op de hoogte worden gebracht van de allerlaatste stand van de diverse ballonvaartzaken.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement