€ 18 voor een High Tea voor twee personen bij Grandcafé de Nachtwacht (waarde € 37) Vroeger mocht ik van mijn moeder altijd één koekje bij de thee. Nam ik nog een kopje thee, dan mocht ik nog één koekje. Schonk ik voor de derde keer in, dan had ik pech want bleek de trommel leeg te zijn. Heb jij ook jeugdtrauma’s aan de koekjestrommel die alweer dicht zat voor... Nu updates krijgen- 51%

€ 18 voor een High Tea voor twee personen bij Grandcafé de Nachtwacht (waarde € 37)

Deze deal kopen? Klik hier! Grand Café De Nachtwacht Leiden
Highlights
  • Heerlijk genieten voor twee personen
  • Keuze uit diverse soorten thee
  • Inclusief een glaasje prosecco
  • Gezellig restaurant in het centrum van Leiden
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal
Voorwaarden
  • Je groupons is op alle dagen van de week te gebruiken en zes maanden geldig, vanaf 3 augustus t/m 2 februari 2012
  • Je groupon is geldig tussen 12:00 en 17:00 uur
  • Je kan zoveel groupons kopen als je wil
  • Per e-mail reserveren o.v.v. Groupon is verlicht, zie je groupon

Vroeger mocht ik van mijn moeder altijd één koekje bij de thee. Nam ik nog een kopje thee, dan mocht ik nog één koekje. Schonk ik voor de derde keer in, dan had ik pech want bleek de trommel leeg te zijn. Heb jij ook jeugdtrauma’s aan de koekjestrommel die alweer dicht zat voordat je hand eruit was? Geniet voor € 18 van een High Tea voor 2 personen bij Grandcafé de Nachtwacht (waarde € 37). 

Wat is er nou leuker of gezelliger, dan lekker te babbelen met je vriend(in), na een gezellig middagje shoppen onder het genot van een heerlijke High Tea? Bij deze High Tea heb je de keuze uit diverse soorten thee. Daarnaast zijn er kleine sandwiches, finger wraps, zoete hapjes en krijg je nog een lekker glaasje prosecco.

Grandcafé de Nachtwacht is een gezellig restaurant midden in het stadscentrum van Leiden. Omgeven door muurtekeningen van de werken van Rembrandt is het goed vertoeven. Het is dagelijks geopend tot in de late uurtjes en naast een High Tea is het ook mogelijk om er te ontbijten, lunchen of dineren. 


Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën
Grand Café De Nachtwacht
Grand Café De Nachtwacht geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien