6 Euro ipv 12 - milkshake of smoothie met een tosti voor TWEE bij Make-A-Shake In een klein schattig pandje in de Burgsteeg, nabij de Burcht van Leiden, zit Make-a-Shake. De eerste milkshakewinkel in Nederland, uniek dus! Kies uit meer dan 70 smaken milkshakes met of zonder toppings! Naast milkshakes maken de medewerkers ook lekkere gezonde smoothies met v... Nu updates krijgen- 50%

6 Euro ipv 12 - milkshake of smoothie met een tosti voor TWEE bij Make-A-Shake

Deze deal kopen? Klik hier! Make-A-Shake Leiden
Highlights
  • Meer dan 70 smaken milkshakes met of zonder toppings
  • Keuze uit 3 heerlijke verse tosti's
  • Stel zelf je eigen shake samen en maak het af met een toefje slagroom
  • Leuke en vriendelijke bediening
  • Heerlijk eigenwijs en lekker concept
  • Je vindt je voucher in "Mijn Account", na afloop van deze deal
Voorwaarden
  • De voucher is te gebruiken van dinsdag t/m zaterdag en is 6 maanden geldig, vanaf 25 februari t/m 24 augustus 2011
In een klein schattig pandje in de Burgsteeg, nabij de Burcht van Leiden, zit Make-a-Shake. De eerste milkshakewinkel in Nederland, uniek dus! Kies uit meer dan 70 smaken milkshakes met of zonder toppings!

Naast milkshakes maken de medewerkers ook lekkere gezonde smoothies met vers fruit, gemaakt met troebelsappen of yoghurtijs. Voor de koffieliefhebber is er uit verschillende koffiesoorten en 16 verschillende soorten chocolademelk te kiezen.

Als je zelf een shake wilt bedenken kan dit ook, alles is mogelijk. Kies bij een milkshake eerst het soort snoep, bijvoorbeeld: fudge, colaflesjes, aardbeien, spekjes. De medewerkers mixen er dan een heerlijke milkshake van en maken het af met een toef slagroom en een topping naar keuze.

Het is een take away shop dus bestellen, maken en meenemen!

Groupon heeft de deal voor jou: geniet met z'n tweeën van een milkshake OF smoothie inclusief een tosti naar keuze voor slechts € 6!
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën
Make-A-Shake
Make-A-Shake geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien