€ 10 voor een à la carte lunch met 'n drankje voor twee bij De la Soul (waarde € 21)

waarde Korting Je bespaart
€ 21 52% € 11
Geef als kado
391 gekocht

In een Notendop

  • Geniet van een à la carte lunch en een drankje
  • Klassieke soul food gerechten uit de Verenigde Staten
  • Geniet van je lunch terwijl je luistert naar de legends of soul
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op dinsdag t/m zondag te gebruiken en is zes maanden geldig, vanaf 7 juni t/m 6 december 2011
  • Maximaal 1 groupon per twee personen te gebruiken
  • Gedistileerde drank en speciale wijnen zijn uitgesloten
  • Niet geldig i.c.m. andere acties
  • Telefonisch reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Mocht jij vroeger ook niet zingen aan tafel? Bij De la Soul mag dat wel! Geniet voor € 10 van soulmuziek en soul food tijdens een à la carte lunch voor twee personen bij De la Soul (waarde € 21).

/91/99/1307116259991.jpgGeniet van de klassiekers van de soul zoals Barry White, Solomon Burke en Sam Cooke terwijl je geniet van een van de klassiekers van soul food zoals The Real McSoulburger, Mac ‘n’ Cheese of Pancakes met ahornsiroop. Heerlijke gerechten die zijn ontstaan in het zuiden van de Verenigde Staten en zijn beïnvloed door de Creoolse, Cajun en Caribische keuken. En om de echte 'Soul'-beleving compleet te maken zorgt het brede assortiment wijnen en bieren waar je uit kunt kiezen er voor dat je bij De la Soul alle ingrediënten hebt voor een middag genieten.

De la Soul is het eerste soul food restaurant van Leiden. In het restaurant kan je genieten van soul in al zijn vormen, soul food, soul drinks, soul muziek en de legends of soul kijken goedkeurend toe vanaf de foto’s die overal in het restaurant aan de muur hangen. Geniet lekker aan tafel, aan de bar of geniet op het zonnige terras en proef hier urenlang de sfeer van de Soul in Leiden!

wat anderen schreven…
IENS.NL:
"Sfeervolle inrichting en op een humoristische manier volgens een concept. Platenhoezen als menukaarten zijn geweldig. Erg lekker eten, lekker vlotte bediening. Een welkome op een van de mooiste plekjes van Leiden."

"Al een paar keer heerlijk gegeten! Lunch is ook super. Leuke sfeer, mooie tent en een goede kwaliteit. Echt een toevoeging voor Leiden!"
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement