10,50 Euro ipv 22,95 - All You Can Eat tapas, wok, grill en sushi bij restaurant Luxor! In hartje centrum van Leiden is het oude Luxor Theater omgebouwd tot het hippe, kindvriendelijke, luxe, romantische, huiselijke, moderne en gezellige restaurant Luxor. Het monumentale pand is opgeknapt en gerestyled maar wel in "oude" staat van weergaloze uitstraling gebleven.Lu... Nu updates krijgen- 54%

10,50 Euro ipv 22,95 - All You Can Eat tapas, wok, grill en sushi bij restaurant Luxor!

Deze deal kopen? Klik hier! Restaurant Luxor Leiden
Highlights

Highlights

  • Zoveel tapas, wok, grill en sushi als je op kan met 54% korting!
  • Culinaire belevenis in sfeervolle ambiance
  • Vlakbij NS-station Leiden Centraal
Voorwaarden

Voorwaarden

  • Voucher geldig vanaf 13 augustus t/m 2 september 2010
  • Reserveren verplicht o.v.v. MyCityDeal via 071-5149491
  • Aanbieding is exclusief drank
In hartje centrum van Leiden is het oude Luxor Theater omgebouwd tot het hippe, kindvriendelijke, luxe, romantische, huiselijke, moderne en gezellige restaurant Luxor. Het monumentale pand is opgeknapt en gerestyled maar wel in "oude" staat van weergaloze uitstraling gebleven.

Luxor ligt letterlijk vlakbij NS-station Leiden Centraal. Het restaurant is ruim van opzet, heeft veel keus in eten (voor ieder wat wils, en dat is absoluut niet overdreven) en Luxor is al lange tijd populair, vooral in het weekend. En terecht, want ze hebben heerlijk eten in een goede sfeer met supervlotte en vriendelijke bediening. Restaurantwebsite Eet.nu geeft Luxor natuurlijk niet zomaar een rating van 7,8.

Eet zoveel tapas, wok, grill en sushi als je op kan en betaal niet de normale prijs van 22,95 euro, maar profiteer van deze tasty MyCityDeal en betaal slechts 10,50!
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën
Restaurant Luxor
Restaurant Luxor geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien