€ 9 voor een tapas-plate en sangria voor 2 personen bij Oloroso (waarde € 24,75)

waarde Korting Je bespaart
€ 24,75 64% € 15,75
Geef als kado
731 gekocht

In een Notendop

  • Een tapas-plate voor twee personen 
  • Inclusief een glas sangria per persoon
  • Restaurant met lounge-gedeelte en in het weekend een dansvloer
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op elke dag van de week te gebruiken en is zes maanden geldig, vanaf 20 juni t/m 19 december 2011
  • Maximaal 1 groupon per twee personen te gebruiken
  • Minimaal 1 dag van tevoren telefonisch reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Het blijft een grappig gezicht: in de supermarkt zie je iedereen al bellend van schap naar schap lopen ‘Zullen we kip eten’, ‘Nee ik heb echt geen zin in vis hoor’, ‘Nou dan maar patat’. Voor iedereen die niet kan kiezen, of het niet eens kan worden, hebben wij nu de oplossing. Bij Oloroso krijg je voor € 9 voor twee personen tapas en allebei een glas sangria (waarde € 24,75).

Bij Oloroso kan je tapas eten zoals het hoort. Niet alleen hebben ze alle soorten heerlijke tapas, je kunt tot ’s avonds laat blijven bestellen. Dus als het restaurant op vrijdag- en zaterdagavond omgetoverd wordt tot Bar Barca en jij tot in de late uurtjes met je voetjes van de vloer gaat, kan je als je weer trek krijgt aan de bar genieten van de heerlijke Spaanse hapjes. Natuurlijk serveert Oloroso naast sangria ook cava, champagne en heerlijke cocktails zoals de klassieke Mojito. Zo is je Spaanse avond compleet. Hasta la vista in Oloroso.

Bij Oloroso kan het allemaal, genieten van heerlijke tapas in het restaurant of aan de mooie bar, lekker loungen in de clubfauteuils onder het genot van een cocktail of tot diep in de nacht de sterren van de hemel dansen in Barca Bar. Laat het vriendelijke personeel van Oloroso je verwennen in dit mooie Spaanse restaurant en waan je een avond even helemaal weg.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement