Vanaf € 39 een workshop Mindfullness óf workshop Lomi Lomi massage bij Contesse

waarde Korting Je bespaart
€ 110 65% € 71
Geef als kado
Wees de eerste koper!

In een Notendop

 • Kies uit:
  € 39 voor een workshop Mindfullness (waarde € 110)
  € 69 voor een workshop Lomi Lomi van een dag (waarde € 190)
 • Leer meer over de kunst van Mindfullness, een levenshouding met meditatie en yoga
 • Of verdiep je in de Lomi Lomi massage, en ervaar de helende werking van de verschillende technieken
 • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

 • Je groupon is op zaterdag (mindfullness) of donderdag (Lomi Lomi) te gebruiken en 6 maanden geldig, vanaf 24 november 2011 t/m 23 mei 2012
 • Mindfullness is op donderdag, en Lomi Lomi op zaterdag
 • Maximaal 1 groupon per 2 personen te gebruiken
 • Telefonisch of per e-mail reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Volgens de behoeften-piramide van Maslow moet je eerst een aantal fysieke en sociale behoeftes vervullen voordat je kan beginnen aan totale zelfontplooiing. Pak het een stuk sneller aan met deze deal: in één keer naar het hoogste niveau dankzij een workshop Mindfullness voor twee personen voor € 39 (waarde € 110), óf een workshop Lomi Lomi massage voor twee personen voor € 69 (waarde € 190).

Ontspannen kan je leren. Onder andere met deze deal. Ga je voor de workshop Lomi lomi massage, dan verdiep je je met een vriend of vriendin een hele dag in de kunst van deze Hawaiiaanse massage. Lomi betekent ‘drukken’, ‘kneden’ en ‘wrijven’, maar ook met fluwelen kattenpootjes aanraken. De technieken draaien om Harmonie en Liefde. Volgens de oorspronkelijke leer kan een gebrek aan harmonie tot weerstand kan leiden, met blokkades in de energiestroom als gevolg. Met lomi lomi worden de blokkades opgeheven, en werken zodoende op een helende manier. De workshop is inclusief lunch en koffie of thee.
Dan de Mindfullness-workshop. Hier wordt aandacht besteed aan deze boeddhistische levenshouding en meditatievorm. Het bestaat voornamelijk uit yoga en meditatie waarbij men zich op een niet-reactieve manier bewust is van de lichamelijke en geestelijke prikkels op dat moment. Ook leert men in de levenshouding onvermijdelijk negatieve en positieve ervaringen te aanvaarden. Deze workshop is voor twee personen, duurt drie uur en is inclusief koffie en thee.

Contesse is een gespecialiseerde yoga- en massagepraktijk met gediplomeerde en ervaren medewerkers. Contesse is een flexibel bedrijf, en komt indien gewenst met masseur en massagestoel of yogaleraar bij de klanten thuis.


Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement