€ 19 voor all-you-can-eat wok voor twee personen bij restaurant Nieuw China (waarde € 42,80)

waarde Korting Je bespaart
€ 42,80 56% € 23,80
Geef als kado
296 gekocht

In een Notendop

  • Onbeperkt eten voor twee
  • Eerste drankje van het huis
  • Gelegen in hartje Leiden
  • Met het goede van het ‘Oude’ China
  • Zeer enthousiaste reacties op eet.nu en iens.nl
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op maandag t/m zaterdag te gebruiken en zes maanden geldig, vanaf 4 augustus 2011 t/m 3 februari 2012
  • Niet geldig op feestdagen
  • Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken
  • Minimaal een dag van tevoren telefonisch reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Zoet-zuur, mals-knapperig en mild-heet proef je in de Chinees Indische keuken bij Nieuw China in Leiden. Je leest het goed, het is ‘Nieuw’ China, maar wel met al het goede van het Oude China. Die knapperige groenten en heerlijke vlees en vis zijn allemaal voor jou! Onbeperkt wokken met een all-you-can-eat waardebon voor € 19 doe je met twee personen bij restaurant Nieuw China in Leiden. (waarde € 42, 80)

Bij het centraal gelegen Chinees-Indisch restaurant Nieuw China hoef je je hersens niet te kraken welk gerecht te kiezen van de uitgebreide menukaart. Je neemt het gewoon allemaal! Jij en een vriend, vriendin, buurvrouw, collega of familielid gaan uitgebreid en onbeperkt wokken. Dat betekent dat je niet hoeft te kiezen tussen  Babi Pangang, Saté Ajam, nasi en bami, maar je neemt gewoon een beetje van alles. En als dat beetje niet genoeg is, ga je voor een tweede ronde. Of een derde of een vierde. En het mooie is dat jullie eerste drankje erbij inbegrepen zit. Reserveer gewoon één dag van tevoren, en je loopt de volgende dag de rood-gele deur door om onbeperkt van smakelijke Chinees-Indische gerechten te genieten.


IENS.NL

"Een van mijn favoriete restaurants! Snelle en vooral ook vriendelijke bediening. Prima eten voor een meer dan redelijke prijs. Prettige sfeer. Een aanrader voor iedereen!"

"Zeer gastvrije ontvangst. Menu du chef besteld en daar werkelijk prima van gegeten. Smaakvolle diversiteiten. Alle lof. Eigenaar kwam aan tafel informeren en uitleg geven. Zeer goede ervaring."
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement