€ 49 voor vier maanden onbeperkt fitness, groepslessen én infrarood sauna bij Sportcentrum Rivium, incl. Health Check én persoonlijk trainingsschema (waarde € 252)

waarde Korting Je bespaart
€ 252 81% € 203
Geef als kado
341 gekocht

In een Notendop

 • Inclusief Health Check
 • Inclusief persoonlijk trainingsschema
 • Inclusief 5x gebruik van de zonnebank
 • Géén inschrijfgeld (normaal gesproken € 35)
 • Géén borg (normaal gesproken € 10)
 • Géén verplichtingen EN abonnement loopt automatisch af
 • Ideale ligging aan de rand van de stad, naast de snelweg, gratis parkeren
 • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

 • Je groupon is op alle dagen van de week te gebruiken en zes maanden geldig, vanaf 24 augustus t/m 23 februari 2012
 • Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, ook leuk als kado
 • Niet geldig i.c.m. andere acties
 • Alleen geldig voor nieuwe leden
 • Reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Wát je doel ook is - afvallen, je conditie verbeteren, revalideren of meer spierkracht opbouwen - voor élk doel is er een passende workout. Voor € 49 kun je vier maanden onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen én gebruik maken van de infrarood sauna bij Sportcentrum Rivium, inclusief Health Check én persoonlijk trainingsschema. (waarde € 252)

Tijdens deze vier maanden kun je dan ook echt álle fitnessapparatuur uitproberen. De groepslessen variëren van Thaiboxles tot Hip Hop of Pilates. Laat je meeslepen op geweldige muziek door hun gepassioneerde instructeurs die je tijdens groepslessen motiveren. Ervaar zelf welke groepsles het beste bij jou past door gewoon 's een te volgen.
Ook mag je onbeperkt gebruik maken van de infrarood sauna en staan de instructeurs altijd klaar om je een persoonlijk advies en de juiste begeleiding te geven. Een Healthcheck is inclusief. Dit bestaat uit een conditietest en een meting van lengte, gewicht, vetpercentage en bloeddruk. Met een persoonlijk trainingsschema weet je precies waar je aan toe bent. Je mag vijf keer onder de zonnebank (waarde € 35) en onbeperkt gebruik maken van de squashbanen. Er is geen inschrijfgeld (waarde € 35) en de clubpas (waarde € 18) krijg je er ook al bij. Ook een borg hoef je niet te betalen (waarde € 10). Rivium benadrukt dat u geen verplichtingen heeft en dat het abonnement automatisch afloopt.

De jarenlange ervaring en gedegen opleidingen van het personeel bij Rivium staan garant voor kwaliteit. Stuk voor stuk zijn het mensen met kennis van zaken, een professionele instelling, maar bovenal oog voor jouw wensen en mogelijkheden. De apparatuur bij Rivium is van uitstekende kwaliteit (Gym 80 en Star Track) en je kunt daarmee op elk gewenst niveau trainen. Ook de doorgewinterde krachtsporter zal hier voldoende materiaal vinden om zijn of haar trainingssessies naar behoren uit te voeren.


De dames en heren kleedkamer hebben elk een aparte infrarood sauna voor 6 personen. Deze sauna bevordert de bloedsomloop en heeft daardoor een ontspannende werking op je spieren en gewrichten. Kortom... een weldaad voor het lichaam na een intensieve training. Daarnaast beschikt het allround Sportcentrum Rivium overigens over Sport Fysiotherapie, squashbanen, een Wellness Testcenter, een kapsalon, een zonnebank, een kaza lunchroom én kinderopvang. Rivium heeft een perfecte ligging aan de rand van de stad naast de snelweg en heeft een zeer ruime parkeerplaats (gratis).

 

 

Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement