125 Euro ipv 289 - VIERpersoons vrijstaand chalet op DroomPark Beekbergen of DroomPark Hooge Veluwe, keuze uit een midweek of weekend. DroomParken...even wegdromen!

waarde Korting Je bespaart
€ 289 57% € 164
Geef als kado
1 gekocht

In een Notendop

  • VIERpersoons chalet (type A) op DroomPark Beekbergen of DroomPark Hooge Veluwe, keuze uit een midweek of weekend
  • Lekker weg in eigen land!
  • Houd je van fietsen of wandelen, dan ben je bij DroomParken aan het juiste adres!
  • Alle parken liggen in of vlakbij de mooiste natuurgebieden in Nederland!

Voorwaarden

  • De voucher is geldig vanaf 11 december 2010 t/m 22 april 2011(m.u.v. kerstvakantie: 17 dec. t/m 3 jan. 2010 en voorjaarsvakantie: 18 feb. t/m 24 feb 2011)
  • Telefonisch reserveren verplicht (via park naar keuze) o.v.v. Groupon, zie voucher
  • Voucher is geldig op basis van beschikbaarheid
  • Te gebruiken voor midweek of weekend bij DroomPark Beekbergen of DroomPark Hooge Veluwe (chalet type A, op basis van beschikbaarheid) met maximaal 4 personen, inclusief gebruik van alle faciliteiten!
  • Deal niet geldig op reeds gemaakte reserveringen
  • Niet geldig i.c.m. andere acties

Vlakbij de Veluwe, aan de kust of in de vennen van Limburg. Op acht verschillende locaties in Nederland liggen DroomParken. De recreatieparken bieden verschillende accommodatievormen. Je kunt kiezen voor een luxe villa, een kampeerplaats voor je eigen tent, een gezellige chalet of een ingerichte stacaravan. Van vier personen tot groepen van twintig man. Er zijn zelfs speciale kinderbungalows. De faciliteiten op de parken variëren en bestaan onder meer uit een verwarmd openlucht zwembad, speeltuinen en een kinderboerderij. Groupon heeft vandaag een waanzinnige deal voor jou en je familie, vrienden etc, een chalet voor maximaal 4 personen bij Droompark Beekbergen of DroomPark Hooge Veluwe voor minder dan de helft van de prijs!

DroomPark Beekbergen
DroomPark Beekbergen ligt verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kan je eindeloos wandelen en fietsen. Het park beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo is er een overdekt zwembad, Wellness voorziening en zijn er meerdere horecavoorzieningen. In de omgeving is voor iedereen beekbergenvan alles te beleven. Pittoreske dorpjes (Bronkhorst), gezellige steden met mooie winkels en leuke terrassen, veel (familie)attracties (Burgers' Zoo, Koningin Julianatoren, Paleis Het Loo), interessante musea (Nederlands Openluchtmuseum) en talloze sportieve mogelijkheden (bosgebied de Loenermark).

DroomPark Hooge Veluwe
beekbergenDroomPark Hooge Veluwe ligt middenin de bossen, pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe, op nog geen drie kilometer van Burgers' Zoo. Ook Het Openluchtmuseum is vlakbij en binnen twintig minuten ben je in het bruisende centrum van Arnhem. Het leuke van DroomPark Hooge Veluwe is dat op en rond dit park van alles te zien en te doen is. Fietsen of wandelen, sporten, zwemmen, een dagje winkelen, terrasje pakken, heerlijk uit eten …of gewoon lekker niets doen!

En nu kan je met deze fantastische Groupon-deal van de dag eens uitgebreid kennismaken met een van deze twee prachtige parken. Een weekend weg of een midweek, alles kan. Voor slechts € 125 heb je een chalet bij Droompark Beekbergen of DroomPark Hooge Veluwe voor een midweek of weekend (voor maximaal 4 personen), lekker weg in eigen land!

Nieuwsgierig geworden? Kopen dan die voucher en begin met de voorpret door op de website van DroomParken.nl. Bekijk ook het YouTube-kanaal van DroomParken!
Volg DroomParken via Twitter!


DroomPark Beekbergen

Hoge Bergweg 16, 7361 GS, Beekbergen

DroomPark Hooge Veluwe
Koningsweg 14, 6816 TC, Arnhem
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.