Husky-tocht over het strand van Zeeland voor 2 personen, naar keuze met diner en overnachting in een B&B (vanaf € 29,50 p.p.)

waarde Korting Je bespaart
€ 120 51% € 61
182 gekocht

Vastgelijmd aan je smartphone weet je eigenlijk niet precies hoe dat is, terug de natuur in. Geeft niet. Laat de Husky-honden je meenemen op een tocht over het strand van Zeeland en je voelt precies hoe dat is, de natuur.

Het aanbod 

  • € 59 voor een fakkeltocht voor 2 personen met diner (waarde € 120)
  • € 99 voor een Husky tour met kart voor 2 personen met diner, overnachting en ontbijt (waarde € 228) 


Het lijkt wel een romantisch sprookje: over het strand met husky’s. Maar eerst eten hoor. De avond begint met een barbecue of raclet diner (ligt aan wat voor weer het is). Hierbij krijg  je een aperitiefje, frisdrank en koffie en thee. Genoeg gedronken? Genoeg gegeten? Genoeg energie voor de strandwandeling? Tijd om te vertrekken naar het strand. Husky's mee natuurlijk. Met de Husky-honden ga je vier uur lang over het nachtelijke Zeeuwse strand. Als je kiest voor de eerste optie maak je een wandeling. Als je kiest voor de tweede optie ga je met go karts en hoef je na de tocht niet naar huis. Dan slaap je bij een B&B op slechts 500 meter van het strand. Je hebt een ruime kamer met tweepersoonsbed en rondom het huisje een ruime tuin waar je heerlijk kan zitten om te genieten van de rustige en gezellig groene omgeving en na te genieten van de Husky-tour.

Husky-Event 

Husky-Event biedt verschillende tochten met husky’s aan in binnen- en buitenland. Zo kan je ook naar Noorwegen om daar helemaal zoals het hoort met de husky’s door de sneeuw te rijden. Maar ook hier in Nederland kan je met de honden door het bos rijden terwijl jij op een kicksled of monster kickbike zit. De honden vinden het allemaal leuk en staan enthousiast op je te wachten.Highlights

  • Coole ervaring op het nachtelijke Zeeuwse strand

  • Met Husky-honden

  • Inclusief barbecue of raclet met aperitief, frisdrank en koffie en thee

  • Je kan kiezen voor een overnachting in een B&B 

  • Inclusief ontbijt en WiFi 

Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een verblijf in de periode van 4 oktober 2013 t/m 30 september 2014 (m.u.v. 31 december 2013).
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Meer mogelijkheden:
 voor de huskytour geldt: een baby tot twee jaar mag gratis mee en een persoon ouder dan 2 jaar mag mee voor € 20 p.p. incl. raclet diner. Voor de overnachting geldt: een baby tot twee jaar verblijft gratis en een persoon ouder dan 2 jaar verblijft voor € 30 p.p.p.n. incl. ontbijt en raclet diner. Huisdieren zijn toegestaan.
Boeken ():
voor 31 augustus 2014 verplicht via e-mail op huskyzermatt@yahoo.fr, o.v.v. Groupon.
Annuleren:
wijzigingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst worden doorgegeven aan Husky Events. Wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren of wijzigen niet meer mogelijk.
Meer info:
beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Op basis van eigen vervoer. Check-in vanaf 15.00 uur, check-out tot 11.00 uur. Extra kosten worden betaald aan het hotel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.