€ 10 midgetgolf voor twee personen bij De Midgetgolftuinen Lage Vuursche (waarde € 27)

Geef als kado
996 gekocht

In een Notendop

  • Kies uit drie verschillende banen; Grasbaan, Biljartbaan en de Greppelbaan
  • Mooie midgetgolfbanen in schitterende aangelegde tuinen
  • Op een steenworp afstand van Kasteel Drakestein en Soestdijk
  • Pure romantiek en nostalgie, tussen Utrecht en Hilversum
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • De groupon is op alle dagen van de week te gebruiken (m.u.v zondag tussen 12.00-17.30 uur) en zes maanden geldig, vanaf 4 april t/m 3 oktober 2011
  • Niet i.c.m. andere acties
  • Bij regen is de Grasbaan gesloten
  • Alleen de Biljartbaan is geschikt voor kinderpartijtjes

Een rustig middagje in de buitenlucht is heerlijk, zeker als het samen met de kids is. Maar waar vind je een combinatie van weelderige natuur, uitnodigende tuinen, cultuur en bovenal plezier onder een 'dak'? Wij hebben het gevonden! In de bossen rondom Lage Vuursche ligt namelijk een klein paradijsje verscholen, waar je door prachtige tuinen kunt lopen en tegelijk een leuk spelletje golf kunt spelen. Zij het in het klein... Groupon geeft je daarom een vorstelijke korting zodat je voor € 10 toegang hebt tot de prachtige Midgetgolftuinen Lage Vuursche voor twee personen. 

Met deze deal krijg je toegang tot de mooie Midgetgolftuinen Lage Vuursche, waar je binnenkort met z'n tweeën ongestoord een balletje kunt slaan. Om de nodige variatie te bieden, zijn er drie banen. De Biljartbaan stelt je inzicht en inventiviteit op een speelse manier op de proef. Door de vindingrijke en fantasievolle bouwsels legt de bal de meest onverwachte routes af! De Gravelbaan laat je midgetgolfen in z'n meest traditionele traditionele vorm. Spelen op deze baan brengt u terug naar de ‘tijden van weleer’. De Grasbaan tot slot is langzaam uitgegroeid tot een waar paradijs. Spelen op de grasbaan geeft je het gevoel het 'echte' golf te beoefenen, maar dan natuurlijk in het klein!Met Kasteel Drakestein, waar ooit de kleine prinsjes ronddartelden en Paleis Soestdijk op een steenworp afstand, is deze historische omgeving bij uitstek geschikt voor een middagje ontsnappen aan de drukte van de stad. Dit schitterend aangelegde, karaktervolle en zorgvuldig onderhouden complex van de Midgetgolftuinen telt 3 banen met elk 18 holes, waarop het zeer goed toeven is. Perfect voor een romantisch uitje of om je putting-skills stiekem te oefenen!
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement