€ 39 voor een professionele fotoshoot voor 2 personen met visagie bij FR Fotografie (waarde € 135)

waarde Korting Je bespaart
€ 135 71% € 96
Geef als kado
528 gekocht

In een Notendop

  • 2 Uur durende shoot door professionele fotograaf met oog voor detail
  • Inclusief visagie door professionele visagiste
  • Grote studio (600m2!) met vele mogelijkheden
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag te gebruiken en is geldig vanaf 9 mei 2011 t/m 1 september 2013
  • Niet i.c.m. andere acties
  • Online reserveren op de landingspagina van FR-Fotografie o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Voor even in de spotlight staan, wie wilt dat niet? Andy Warhol zei het al "In the future everyone will be famous for fifteen minutes." FR Fotografie vindt dat echter te kort. Daarom bieden ze nu - dankzij Groupon - voor € 39 een professionele fotoshoot voor twee personen inclusief visagie aan van twee uur (waarde € 135).

/76/23/1304513242376.jpg

De fotoshoot is inclusief een intakegesprek met koffie, thee of frisdrank. Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van special effects (bv. een rookmachine). De visagie wordt verzorgd door een professionele visagiste en na afloop krijg je de 50 beste foto's op internet kwaliteit. Tegen een meerprijs zijn er de opties om met een extra persoon op de foto te gaan (€ 25 euro per persoon extra inclusief visagie, op de dag zelf af te rekenen), tien bewerkte beelden op een hoge resolutie (€ 45) en om alle beelden op hoge resolutie te krijgen (€ 95).

In 2005 is FR-Fotografie opgericht in Utrecht. Eigenaar/fotograaf Waldo Aikema volgde van september 2005 tot halverwege 2007 de vakopleiding tot fotograaf aan de FotoAcademie te Amsterdam. FR-fotografie heeft de beschikking over een grote studioruimte van 600m2 in Utrecht (Overvecht). Hier kunnen op diverse kleuren achtergrond en met diverse attributen foto's gemaakt worden. Voor betaalbare portret-/modelfotografie ben je hier aan het goede adres. Ook voor een bedrijfsreportage, productfotografie en voor bruiloften kan je FR Fotografie inschakelen. Wil je een fotoshoot op locatie? Ook dat is mogelijk.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement