Vijf behandelingen voor gewichtsverlies óf huidverbetering óf drie van beide bij Wellness Studio Zaandam (vanaf € 54)

waarde Korting Je bespaart
€ 175 69% € 121
Geef als kado
10 gekocht

In een Notendop

 • Myo-balance voor gewichtsverlies
  De behandeling is pijnloos en staat gelijk aan twee tot drie uur sporten
 • Kaneelpakking voor huidverbetering 
  Kaneelcrème zorgt voor afbraak van overtollig vet, bestrijden van cellulites en een betere doorbloeding van de huid
 • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal 

Voorwaarden

 • Kies uit:
  € 59 voor 5 keer Myo-balance (waarde € 175)
  € 54 voor 5 kaneelpakkingen (waarde € 187,50)
  € 69 voor 3 keer Myo-balance én 3 keer kaneelpakking (waarde
  € 217,50) 
 • Je groupon is op maandag t/m vrijdag te gebruiken en zes maanden geldig, vanaf 11 november 2011 t/m 10 mei 2012
 • Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken
 • Telefonisch reserveren o.v.v. Groupon is verplicht, zie je groupon

Sommige dingen werken beter in combinatie met elkaar. Zo is Gert niks zonder Hermien, smaakt een driegangendiner nog beter met een wijnarrangement en is het resultaat van een Myo-balance behandeling voor gewichtsverlies nog beter als je het combineert met een kaneelpakking voor een betere huid. Maar je kan ze natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar kopen. Je kan namelijk kiezen uit 5 Myo-balance behandelingen óf 5 kaneelpakkingen óf een magische combinatie van 3 keer Myo-balance en 3 kaneelpakkingen (vanaf € 54).

€ 59 voor 5 keer Myo-balance (waarde € 175)
De Myo-balance is de oplossing voor mannen en vrouwen die wel willen afvallen maar geen tijd of zin hebben om te sporten. Met de Myo-balance verlies je snel en verantwoord de nodige centimeters. 

Hoe werkt het?
Om te beginnen krijg je bij de sessie een bodyanalyse om je resultaten bij te houden. Vervolgens worden vochtige pads op je lichaam geplaatst, hierop worden de kabeltjes van de Myo-balance aangesloten. Terwijl je comfortabel op de behandeltafel ligt, zorgt de Myo-balance door korte pulsen voor een samentrekking van je spieren. Een behandeling staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. De contracties zijn vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 dijbeen-spieroefeningen.

€ 54 voor 5 kaneelpakkingen (waarde € 187,50)
Kaneelpakking is een aangename en succesvolle methode voor het verbeteren van de huid. Kaneelcrème zorgt - in combinatie met de speciale wikkelmethode (wrapping) - voor de afbraak van overtollig vet, de bestrijding van cellulitis, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van toxische stoffen. Niet alleen de kwaliteit van je huid wordt hierdoor sterk verbeterd, maar ook de algemene conditie. Na een behandeling voel je je zowel lichamelijk als geestelijk gesterkt. Tip: ideaal om toe te passen na een behandeling met het Myo-balance systeem. 

Hoe werkt het?
Dit is de traditionele en bekendste manier van wrappen. Na het aanbrengen van de kaneelpakking word je in folie gewikkeld. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen. De lichaamspakking heeft het beste effect wanneer je 45 minuten ontspannen blijft liggen met je benen iets omhoog. De pakking wordt gecombineerd met een warmtedekenbehandeling.

Óf kies voor € 69 voor 3 keer Myo-balance en 3 kaneelpakkingen (waarde € 217,50)

Wellness Studio Zaandam biedt methodes aan om op een gezonde en verantwoorde wijze af te slanken. De professionele medewerkers werken met het afslankconcept van voormalig verpleegkundige Gerarda van Oosterbosch. In haar stijd tegen de kilo's heeft ze de Myo-Balance ontdekt. Dit apparaat is eigenlijk ontwikkeld om de spieren van MS-patiënten te versterken, maar later werd ontdekt dat ook het vet rondom de spieren werd afgebroken. 

Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement