€ 18 voor 4 uur pistetoegang bij SnowWorld in Zoetermeer óf Landgraaf (waarde € 37) Zorg dat je klaar bent voor de wintersport en train nu je ski- of snowboard vaardigheden: voor € 18 heb je 4 uur toegang tot de piste bij SnowWorld in Zoetermeer óf Landgraaf (waarde € 37).Je hebt 4 uur lang de mogelijkheid om je skills weer op orde te krijgen en te genieten van... Nu updates krijgen- 51%

€ 18 voor 4 uur pistetoegang bij SnowWorld in Zoetermeer óf Landgraaf (waarde € 37)

Deze deal kopen? Klik hier! SnowWorld Zoetermeer
Highlights
  • 240 Minuten snowboarden of skiën
  • Uitdagende pistes met verse sneeuw
  • Korte wachttijden door de vele aanwezige skiliften
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal
Voorwaarden
  • Je groupon is op alle dagen van de week te gebruiken en is geldig vanaf 21 juni t/m 30 september 2011
  • Je kan zoveel groupons kopen als je wil
  • Exclusief materiaal
  • Je groupon is je entreebewijs
Zorg dat je klaar bent voor de wintersport en train nu je ski- of snowboard vaardigheden: voor € 18 heb je 4 uur toegang tot de piste bij SnowWorld in Zoetermeer óf Landgraaf (waarde € 37).

Je hebt 4 uur lang de mogelijkheid om je skills weer op orde te krijgen en te genieten van de indoorpiste. SnowWorld Zoetermeer beschikt over 3 pistes tot 210 meter en 10 skiliften. SnowWorld Landgraaf heeft 9 liften voor 5 pistes waarvan de langste zelfs 520 meter is.

Geniet van een complete wintersportervaring in SnowWorld Landgraaf of Zoetermeer. SnowWorld biedt de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is er welkom. 365 dagen per jaar genieten van verse sneeuw, winterse specialiteiten en de beste après-ski! SnowWorld beschikt ook over een restaurant waar je heerlijk kan genieten van een ontbijt, lunch of diner en even op krachten kan komen na al die sportiviteit. In de zomermaanden is het terras ook geopend om een verkoelend drankje te nuttigen. Naast een restaurant zijn er ook andere faciliteiten, zoals fitness en wellness.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën
SnowWorld
SnowWorld geïntroduceerd door Groupon.nl
Door het gebruik van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies, waarvan sommige al op jouw apparaat kunnen staan. Meer informatie vind je in ons Cookiesbeleid. Laat deze melding niet meer zien