€ 18 voor 4 uur pistetoegang bij SnowWorld in Zoetermeer óf Landgraaf (waarde € 37)

Geef als kado
157 gekocht

In een Notendop

  • 240 Minuten snowboarden of skiën
  • Uitdagende pistes met verse sneeuw
  • Korte wachttijden door de vele aanwezige skiliften
  • Je vindt je groupon in "Mijn Account", na afloop van deze deal

Voorwaarden

  • Je groupon is op alle dagen van de week te gebruiken en is geldig vanaf 21 juni t/m 30 september 2011
  • Je kan zoveel groupons kopen als je wil
  • Exclusief materiaal
  • Je groupon is je entreebewijs

Zorg dat je klaar bent voor de wintersport en train nu je ski- of snowboard vaardigheden: voor € 18 heb je 4 uur toegang tot de piste bij SnowWorld in Zoetermeer óf Landgraaf (waarde € 37).

Je hebt 4 uur lang de mogelijkheid om je skills weer op orde te krijgen en te genieten van de indoorpiste. SnowWorld Zoetermeer beschikt over 3 pistes tot 210 meter en 10 skiliften. SnowWorld Landgraaf heeft 9 liften voor 5 pistes waarvan de langste zelfs 520 meter is.

Geniet van een complete wintersportervaring in SnowWorld Landgraaf of Zoetermeer. SnowWorld biedt de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is er welkom. 365 dagen per jaar genieten van verse sneeuw, winterse specialiteiten en de beste après-ski! SnowWorld beschikt ook over een restaurant waar je heerlijk kan genieten van een ontbijt, lunch of diner en even op krachten kan komen na al die sportiviteit. In de zomermaanden is het terras ook geopend om een verkoelend drankje te nuttigen. Naast een restaurant zijn er ook andere faciliteiten, zoals fitness en wellness.
Meer deals uit deze categorie
Meer deals uit deze stad
Meer deals in Nederland
Meer deals uit andere categoriën

15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement