Beoordeel de pagina
Rating: 4 of 5
(Aantal stemmen 99)
Groupon op jouw mobiel iPhone | AndroidDetails
Groupon Travel
Groupon Shop

Ontdek hoe leuk badminton is, nu extra goedkoop met kortingsbonnen!

Als wij zeggen: 'shuttle' denk jij waarschijnlijk aan de ruimtevaart. Shuttle heeft echter nog een andere betekenis, en wel eentje die gerelateerd is aan badminton! Wat dacht je van dat gevederde balletje dat je altijd zo hard mogelijk sloeg op de camping toen je badminton aan het spelen was met die leuke mede-campingbewoner? Met de kortingsbonnen van groupon is deze nostalgische herinnering weer een stapje dichterbij. Badminton vond haar oorsprong in India, maar is inmiddels een van de meer bekende sporten in Nederland geworden. Voetbal blijft natuurlijk bij velen favoriet nummer 1.

Haal ook de kortingsbon voor vrienden en familie en speel samen badminton!

Lijkt het jou ook wat om (met een kortingsbon) je een keertje lekker in het zweet te werken door te sporten met een racket en een netje, in plaats van op de loopband te staan puffen? Dat kan! Om jou de kans te bieden om deze sport zelf te ervaren, heeft groupon ervoor gezorgd dat jij nu met korting ook een potje badminton kan spelen! Groupons kortingsbon voor badminton spelen is echter maar beperkt geldig dus wees er snel bij! Koop nu die kortingsbonnen waarmee je je badmintonskills aan je vrienden kunt laten zien, maar dan met grote kortingen. Misschien roept het die nostalgische herinneringen weer op, en bovendien kan een beetje beweging nooit kwaad! De kortingsbonnen waarmee je badminton voor een lager tarief kan spelen zijn overigens niet alleen leuk voor jezelf; je kan een kortingsbon ook cadeau geven. Daar maak je vast vrienden mee, en dan heb je bovendien meteen een partner om tegen te spelen!
Wachtwoord
Selectie van onze partners

Geniet van de Groupon voordelen in jouw stad

Kies jouw stad
Buitengewoonlijke Cadeaubonnen voor Badminton
laat je inspireren door alle nieuwe deals
  • first-deal Buitengewoonlijke Cadeaubonnen voor Badminton
    laat je inspireren door alle nieuwe deals
  • first-deal Buitengewoonlijke Cadeaubonnen voor Badminton
    laat je inspireren door alle nieuwe deals
  • first-deal Buitengewoonlijke Cadeaubonnen voor Badminton
    laat je inspireren door alle nieuwe deals
Mis nooit meer een kortingsbon van onze partners
merchants-banner

Kortingsbonnen & Aanbiedingen van de dag Bespaar tot 70%

Slechts in drie stappen loop je de kortingsbonnen voor Badminton niet meer mis!
1.

Kies jouw stad

2.
3.

Meer aanbiedingen voor Badminton

Aanbiedingen van vandaag

Kortingsbonnen badminton club

Speel je ook altijd met plezier Badminton in je vrije tijd? In de vakantie of in het weekend? Wel eens gedacht om bij een badminton club te gaan, maar vond je het te duur? Dan is deze kortingsbon speciaal voor jou! Je kunt nu met een grote korting lid worden van de badminton club. Spelen bij een club heeft grote voordelen: je wordt steeds beter in het spelletje en volgende zomer zal je iedereen versteld doen staan over jouw vaardigheden in badminton.

De badminton club voor intensieve sport

Het lijkt zo makkelijk: Je speelt badminton met een racket en een soort half balletje met veren eraan. Dat heet een shuttle. De shuttle sla je naar je tegenstander over een net heen. De tegenstander slaat hem terug, zonder dat de shuttle de grond heeft geraakt. Als de shuttle de grond raakt binnen jouw vak heeft de tegenstander een punt. Valt de shuttle buiten je vak, dan krijg jij het punt. Tot zover niks aan de hand zou je zeggen. Maar vergis je niet: de sport vraagt subtiele shuttle beheersing, veel geren en gespring, en heel veel tactiek. De badminton club heeft een competitie ladder waarop je je in je vrije tijd kunt meten met andere spelers. Zo wordt je steeds beter in deze intensieve sport. Word daarom nu met korting lid van de badminton club.