Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Ballorig Lelystad

Badweg 17A, Lelystad

1x entreeticket of 10-rittenkaart voor je peuter bij de speelochtend van binnenspeeltuin Ballorig in Lelystad

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Peuters t/m 4 jaar kunnen zich op allerlei manieren ontwikkelen in de speciale peuterspeeltuin bij Ballorig; wel zo’n veilig idee.

Over deze deal

  • 1x entreeticket of 10-rittenkaart voor je peuter
  • Geldig voor kinderen t/m 4 jaar
  • De speelochtenden duren van 9.00 tot 12.00 uur
  • Je kan bij de bar allerlei drankjes en lekkers kopen en papa of mama een kopje koffie
  • Papa en mama mogen trouwens gratis met je mee
  • Wel je sokjes aanhouden
  • Extra voorzieningen; gratis WiFi, gratis parkeren(voor de deur), elektrisch opladen voor de deur, rolstoelvriendelijk

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: van 25 oktober t/m 24 december 2021 van maandag t/m vrijdag tot 12:00 uur. De rittenkaarten zijn onbeperkt geldig. (m.u.v. feestdagen). Meer info: *de 10-rittenkaart ontvang je bij je eerste bezoek*. Lees voor je bezoek even de spelregels door op de website. Kinderen moeten ten alle tijden onder begeleiding van een volwassene zijn. Alleen geldig voor de vestiging Lelystad. Exclusief feestjes en andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 100 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 100 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Ballorig Lelystad

Ballorig in de Atolwijk in Lelystad is een indoor speelparadijs waar kinderen t/m 12 jaar het hele jaar door kunnen klimmen, klauteren, rennen en springen. Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit van je kind optimaal gestimuleerd wordt. De verschillende speeltoestellen, varierend van glijbanen tot ballenbakken en trampolines, zorgen elk op hun eigen manier voor de ontwikkeling van het kind. Voor kinderen tot 5 jaar is er een speciaal ingericht peuterhoekje. Ook voor kinderfeestjes kan je hier terecht. Ouders en verzorgers kunnen zich ontspannen in het horecagedeelte, terwijl de kids zich uitleven.