Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Emoeweg 3, Lelystad

Lesvlucht stuntvliegen in een Pitts Special bij SKY unlimited vanaf Lelystad Airport

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga de ultieme uitdaging aan met een vliegles van zo’n 1,5 uur in een Pitts Special en ervaar G-krachten met 30 min adembenemende stunts.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
R
Ronnie
3 beoordelingen1 beoordelingen
juli 23, 2020
Die was ontzettend goed
E
Esterhelpful reviewer
2 beoordelingen2 beoordelingen
maart 22, 2020
Fantastisch! Dirk legt alles goed uit, stelt je op je gemak. Hij kijkt tijdens de vlucht goed naar wat je kan hebben qua G krachten, tructjes en dergelijke. Het was een onvergetelijke ervaring die ik iedereen kan aanraden

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 279 voor een stuntvlucht ‘Basic’ voor 1 persoon incl. opnames (waarde € 345)
  • € 549 voor een stuntvlucht ‘Basic’ voor 2 personen incl. opnames (waarde € 690)

Tijdens deze (stunt)vliegles van 1,5 uur bij SKY Unlimited in Lelystad leer je de basics én fijne kneepjes van het stuntvliegen. De vliegdeal bestaat uit een uitgebreide briefing waarna je de parachute vastklikt en ongeveer een half uur in de lucht vertoeft.

Het vliegtuig waarmee je de lucht in gaat bij SKY Unlimited is een Pitts Special. Een wereldberoemde machine die gebruikt wordt door stuntpiloten die ‘all the way’ gaan tijdens hun trainingen en airshows. Je wordt door een ervaren instructeur meegenomen over de kop en je krijgt g-krachten tussen -2 G en 5 G te verwerken. Verder staan op het programma klassieke stunts zoals de Looping, Hammer Head en Torque Roll. Ook mag je zelf de stick ter hand nemen en een Half Cuban Eight of Immelmann uitvoeren.

Zodat je deze bijzonder vliegervaring van SKY Unlimited nog een keer op je gemak kan herleven, wordt alles opgenomen door 2 camera’s en wordt ook het geluid van de intercom en verkeersleiding opgenomen.

Het arrangement bij SKY Unlimited in Lelystad is inclusief:

  • vliegles stuntvliegen ‘Basic’ + briefing
  • landingsgelden luchthaven
  • brandstof
  • opname-apparatuur
  • gratis parkeren

Foto: copyright Leendert de Niet

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht via e-mail en op basis van beschikbaarheid op stuntvlucht@skyunlimited.nl, o.v.v. Groupon. Lees en vul vooraf de "verklaring van afstand" in die je van SKY unlimited ontvangt na je reservering. Wanneer je aan die voorwaarden voldoet, kan je deelnemen. Wanneer je aankomt op de locatie en je blijkt niet te voldoen aan de eisen, dan vervalt je Groupon. Een zorgvuldige voorbereiding is dus geboden bij deze activiteit.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Lengte: minimaal 1,58 m en maximaal 1,87 m. Gewicht; maximaal 90 kg. Mocht de vlucht niet door kunnen gaan i.v.m. weersomstandigheden dan wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt. Vliegen kan van 10.00 uur tot zonsondergang. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SKY unlimited

SKY unlimited is een gecertificeerde vliegschool waarbij je zelf in een écht stuntvliegtuig kan vliegen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs ervaar je hoe het is om acrobatische manoeuvres in de lucht uit te voeren: loops, rolls en spins, je zal er je hand niet voor omdraaien... maar wel het vliegtuig. Je vliegt vanaf vliegveld Lelystad Airport.