Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Fluitpolderplein 3, Leidschendam

Kidz Krav Maga-cursussen bij Hartkamp Sports & Wellness

Kies optie

In een Notendop

Kinderen leren zichzelf verdedigen op een effectieve en praktische manier tijdens een cursus van 4 lessen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 12,50 voor een Kidz Krav Maga-cursus voor 1 persoon (waarde € 26)
  • € 24,50 voor een Kidz Krav Maga-cursus voor 2 personen (waarde € 52)

Krav Maga is een verdedigingskunst die in het leger is ontstaan. Het is inmiddels internationaal een onderdeel van de opleiding van militairen en politieagenten. Het unieke aan de leer is dat er veel gebruik wordt gemaakt van realistische situaties. Kidz Krav Maga (KKM) is een onderdeel van het Israëlische zelfverdedigingssysteem speciaal voor kinderen en tieners tussen de 5 en 17 jaar. Krav Maga is relatief gemakkelijk te leren aangezien het zelfverdedigingssysteem ontwikkeld is op basis van natuurlijke reacties. Kinderen leren beter rennen en springen en ook hun val breken. Een ander onderdeel is leren reageren op ongewenst vasthouden van arm of jas. Ook wordt de kinderen geleerd hoe ze verbaal en/of fysiek anderen (vriendjes/vriendinnetjes) kunnen helpen in (nood)situaties.

De kinderen mogen 1 x per week komen lessen in Leidschendam. Een les duurt 45 minuten. In totaal krijg je 4 lessen. Een gemiste les mag worden ingehaald.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal een week vooraf en uitsluitend op startdata via reserveren.groupon.nl.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor kinderen van 5 tot 17 jaar. Je mag 1 keer deelnemen aan de cursus. De cursus bestaat uit 4 lessen, wanneer er een les wordt gemist, mag deze ingehaald worden. Niet geldig i.c.m. met andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hartkamp Sports & Wellness

© Groupon

Hartkamp Sports & Wellness werkt op haar 26 (!) locaties hard aan één allesoverheersend doel en dat is meer welzijn mogelijk maken. Op twee manieren geven ze alles om jou fitter en sterker en blijer te krijgen: door het geven van sportlessen en door het organiseren van Krav Maga-activiteiten en lessen.

Facebook