Geen nieuwe meldingen
Tot 56% korting.
Kies optie

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
K
Kick
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 13, 2019
Na een persoonlijke ontvangst met koffie een zorgvuldige bikefitting gehad, met praktische adviezen voor de afstelling van mijn fiets. En dat in een relaxte sfeer. Wat ik op prijs stel is dat je daarbij niet het gevoel krijgt dat je geacht wordt ter plekke dure onderdelen aan te schaffen.
W
Winston
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 5, 2019
Weten waar ze over praten.
D
Dino
2 beoordelingen2 beoordelingen
februari 1, 2019
Top. Fijne mensen nemen alle tijd om je van goed advies te dienen.
Bekijk alle beoordelingen

Voorwaarden

Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. HIGHLIGHTS: Een goede voorbereiding voor uw wintersport is pas compleet als uw ski’s of snowboard goed zijn geprepareerd. Ski-onderhoud is een vak apart. Voor onderhoud en reparatie van alle mogelijke ski's en snowboards is Alpsoluut een vertrouwd adres. Met onze Montana Glide Service bieden we een behandeling die ook door Olympische topsporters wordt gebruikt. In 2014 hebben wij een nieuw machinepark aangekocht om een nog betere kwaliteit te kunnen leveren. Dit gebeurt niet in de winkel zelf. CAPACITEIT: 500 per week. Afhankelijk van de periode van het jaar. Maanden juni / juli / augustus is er geen onderhoud mogelijk. VOORWAARDEN: Geldig in te leveren vanaf NOVEMBER T/M FEBRUARI 2017 Het ophalen van de ski's en board gebeurt elke woensdag. De volgende week worden op woensdag alle behandelde materialen teruggebracht dit geldt voor het hoogseizoen. In het laagseizoen is het onderhoud afhankelijk van de aangeleverde materialen. MEER INFO: neem je afgedrukte Groupon mee. De capaciteit is vrij te verdelen over de vouchers

Over Alpsoluut

Wintersport- en wielerwinkel Alpsoluut is gevestigd op IJburg. Eigenaren Irma en Richard hebben elkaar ontmoet op de skilerarenopleiding en zijn de winkel begonnen vanuit hun gezamenlijke passie voor skiën en wielrennen. Behalve voor alle benodigdheden voor deze sporten, kan je bij Alpsoluut ook terecht voor het laten onderhouden van je materiaal.

Alpsoluut

Sport, Sportspullen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.