Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

KERKSTRAAT 147, Amsterdam

2 of 4 anti-transpiratie behandelingen met botuline toxine bij Avichi Kliniek

Kies optie

In een Notendop

Pak okselvijvers, zweetvoeten of klamme handen aan met 2 of 4 behandelingen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
Albertotop reviewer
11 beoordelingen8 beoordelingen
augustus 8, 2021
Uitstekende behandeling, zeer kundig en snel daarbij helder advies over de duur van de werking en de eventuele verdere behandelingen.
S
Sabine
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 30, 2021
Ontzettend blij met mijn lippen , hij stelde mij goed gerust (was de eerste keer voor mij) en volgde de vorm van mijn lippen. Ik kom zeker terug! Hij is alleen bereikbaar via mail, dat is jammer, maar het resultaat maakt dat goed !
N
N.
2 beoordelingen2 beoordelingen
juni 9, 2021
Prima, werd hartelijk verwelkomd en oprechte interesse en werkt netjes en schoon.
L
Lellany
2 beoordelingen1 beoordelingen
mei 26, 2021
super ,top.
D
Daria
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 20, 2021
Super, bedankt :)
S
S.Vermeer
3 beoordelingen2 beoordelingen
maart 12, 2021
prima
T
tim
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 10, 2021
Erg aardig en relaxt. Gemoedelijke sfeer maar professioneel.
M
Malika
2 beoordelingen1 beoordelingen
januari 22, 2021
Ardwin is aardig en professioneel! Zeker een aanrader!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 249 voor 2 behandelingen overmatig zweten (waarde € 900)
  • € 449 voor 4 behandelingen overmatig zweten (waarde € 1.800)

Als je meer zweet dan noodzakelijk is voor het kwijtraken van de warmte is er sprake van overmatig zweten. De diagnose overmatig zweten kan vastgesteld worden door de arts. Je krijgt een aantal vragen over je klachten, zweetpatroon en de uitlokkende factoren. De arts stelt de diagnose en behandelt je vervolgens met botuline-toxine. Botuline-toxine blokkeert de werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen. De behandeling is mogelijk voor de volgende zones, waar je er 1 van kan kiezen:

  • Oksels
  • Voetzolen
  • Handpalmen

Voor de oksels zijn 2 hyperhydrosis behandelingen nodig en om twee keer de oksels te behandelen, zijn er 4 hyperhydrosis behandelingen nodig.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, woensdag en donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@avichi.nl. Vermeld in de mail je grouponcode, de gewenste behandeling, je voor- en achternaam, je mobiele telefoonnummer, de gewenste dag en het gewenste dagdeel (dagdeel 1: 10.00-13.00 uur; dagdeel 2: 14.00-17.00 uur). Je krijg binnen twee werkdagen reactie op je e-mail.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Wanneer bij het consult blijkt dat er medische redenen zijn waardoor de behandeling niet plaats kan vinden, krijg je je geld terug. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Voor specifieke vragen over de behandeling kan je op werkdagen telefonisch contact opnemen via 0681 390 127 tussen 13.00-14.00 uur, let op: telefonisch boeken is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Avichi Kliniek

Bij Avichi worden cosmetische behandelingen uitgevoerd waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van fillers en botuline-toxine. Aan het roer van deze gereputeerde kliniek in de Kerkstraat in Amsterdam staat BIG-geregistreerd arts Arwind Chigharoe M.D.. Correcties en preventieve behandelingen kunnen naar wens uitgevoerd worden zolang deze wensen reëel blijven. De arts bespreekt samen met jou tot in de puntjes hoe de behandeling eruit gaat zien en hoe jij je uitstraling kan bewaren, zonder van jou een ander mens te maken. Bij Avichi kan je ook terecht voor behandelingen vanuit een medisch oogpunt. Patiënten met Torticollis (verhoogde spierspanning), Bellse parese (halfzijdige verlamming) en mensen die tandenknarsen en last hebben van overmatig zweten kunnen ook bij dokter Chigharoe en zijn team terecht.