Geen nieuwe meldingen

Pythagorasstraat 29b, Amsterdam

Laat je energiebalans analyseren met een "NES Health ProVision"-scan van 60 min. bij Magnetic Wisdom in Amsterdam

Kies optie
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze scan geeft o.a. een beeld van de energievelden in je lichaam en de blokkades daarin en geeft aanbevelingen over hoe op te heffen zijn.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
4 dagen geleden
heel bijzonder!
A
Angie
6 beoordelingen3 beoordelingen
november 5, 2020
Heel deskundig, heel fijn, veel informatie :)
B
brenda
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 23, 2020
Perfect

Over deze deal

Het ontgrendelen van de krachten van lichaam en geest vergt de nodige begeleiding, de juiste techniek en een slotenmaker. Ga op zoek naar de sleutel tot succes bij Magnetic Wisdom in Amsterdam.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een NES Health ProVision-scan (waarde € 75)
  • € 49,99 voor een NES Health ProVision-scan + biomagnetische behandeling (waarde € 150)

NES Health ProVision-scan

Deze “Nutri-Energetics System”-scan geeft onder meer een beeld van de energievelden in je lichaam, geeft blokkades in je energiestromen aan en geeft aanbevelingen over hoe die blokkades zijn op te heffen of te verbeteren. Blokkades kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit trauma (zowel fysiek als mentaal), voedingspatronen, omgevingsfactoren, etc. Je krijgt bovendien inzicht in je eventuele gevoeligheden en intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen en je krijgt aanbevelingen voor de inname van voedingssupplementen. Tijdens het consult worden ook eventuele behandelmogelijkheden besproken.

De scan vindt plaats met een Provision-scanner van de firma NES Health waarop je 20 seconden je hand legt. Interpretatie daarvan gebeurt door analysesoftware en door de behandelaar die de scan uitvoert.

De biomagnetische behandeling wordt uitgevoerd met natuurlijke magneten die op specifieke plekken op het lichaam worden geplaatst. Hierdoor krijg je een beeld van je fysieke en mentale gesteldheid en kan bovendien de pH-waarde in je lichaam verbeteren. Doel van de holistische behandeling - dus gericht op lichaam, ziel en geest tegelijk - is de balans tussen die drie elementen te verbeteren.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op therapistdiana@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Magnetic Wisdom

Bij Magnetic Wisdom in Amsterdam kan je terecht voor onalledaagse behandelingen van bijv. orthopedische problemen en reuma. De naam verklapt het al een beetje: hier wordt onder andere gebruik gemaakt van magneten. Eigenaresse Diana Bezugo behandelt lichaam, geest en ziel als een geheel: onbalans tussen die drie pakt ze aan met bijvoorbeeld "biomagnetism" en "NES Health ProVision"-scan om energie weer te laten stromen.