Geen nieuwe meldingen

Zilverberg 68B, Amsterdam

Buikslotermeer: 10 of 20 keer fitnessen en kickboksen bij Pancration in Amsterdam

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promo Code MYSTERY. Ends 18-6.
Code toepassen

In een Notendop

Train je in 10 of 20 keer fitter en leer de fijne kneepjes van het kickboksen, onder leiding van een gedreven team vechtsporters.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 7, 2020
Goede service, heldere manier van vommunic

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 10-rittenkaart kickboksen en fitnessen voor 1 persoon
  • € 37,99 voor 20-rittenkaart kickboksen en fitnessen voor 1 persoon

Train je in 10 of 20 keer fitter en leer de fijne kneepjes van het kickboksen, onder leiding van een gedreven team vechtsporters. Neem een kijkje op de Pancration-website voor de lestijden. De rittenkaart geeft je ook toegang tot de sauna.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: na inwisseling is de optie 10-rittenkaart nog 6 maanden geldig, de optie 20-rittenkaart is nog 12 maanden geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Minimumleeftijd is 15 jaar. Bij je eerste bezoek ontvang je je rittenkaart en krijg je toegang tot de faciliteiten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pancration

Deze sportschool in Buikslotermeer is al vele jaren een begrip in Amsterdam en kan je omschrijven als een echt familiebedrijf. Top-vechtsporter Chris Dolman wilde na zijn met prijzen overladen carrière (o.a. 40 Nationale titels) zijn passie, enthousiasme en kennis overbrengen op volgende generaties vechtsporters en heeft daarom in 2002 deze sportschool opgezet. Fitnessen doe je in de ruime zaal met zowel apparaten als gewichten. Kickbokslessen worden er gegeven door gediplomeerde leraren die tevens oud-wedstrijdvechters zijn. En Pancration beschikt over bovendien over een sauna, een zonnebank en een uiterst gastvrij team.