Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code DUO20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.

Springbuck

Stationsweg 26 D, Oosterbeek

Waardebon van € 350 voor een maatpak bij Springbuck, naar keuze met maatoverhemd bij jou thuis

Kies optie

In een Notendop

Kies zelf een hoogkwalitatief maatpak uit van Europese kwaliteit dat je geheel naar eigen smaak kan samenstellen qua knopen, stoffen en meer

Over deze deal

Een Groupon Local Star!

Elk pak is op een gegeven moment klaar om aan de wilgen gehangen te worden, maar dat is geen reden om in ondergoed naar een bruiloft of sollicitatiegesprek te gaan. Ontvang daarom een waardebon van € 350 voor een gloednieuw maatpak van Springbuck.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een waardebon van € 350 voor een exclusief maatpak (waarde € 350)
  • € 99,99 voor een waardebon van € 350 voor een exclusief maatpak incl. 1 maatoverhemd (waarde € 485)
  • € 149,99 voor een waardebon van € 350 voor een exclusief maatpak incl. 2 maatoverhemden (waarde € 620)

Iedere kledingkast verdient op z’n minst één elegant maatpak waarmee je goed voor de dag kan komen bij een sollicitatiegesprek, een meeting of de 90ste verjaardag van je grootmoeder. Daarom levert Springbuck hoogkwalitatieve maatpakken van Europese kwaliteit die je compleet naar eigen smaak kan samenstellen in het comfort van je eigen huis. Maak telefonisch een afspraak en de kleermaker komt thuis of op kantoor langs en neemt alle wensen door en meet je op. Een afspraak op locatie kan natuurlijk ook.

Je kan kiezen uit verschillende dessins, knopen, stoffen, het aanbrengen van persoonlijke accenten etc. Ook de wijze waarop het gesneden wordt, hangt af van je voorkeur. De pakken van Springbuck zijn verkrijgbaar vanaf € 699, dus de waardebon is een goed begin. Bovendien kan je met de keuze voor optie 2 of 3 ook 1 of 2 schitterende maatoverhemden t.w.v. € 135 laten maken.

Springbuck

Springbuck is een flexibele kleermaker die past in de mobiele samenleving van nu, aangezien het bedrijf naar jou toe komt in plaats van andersom. Naast maatpakken en overhemden levert Springbuck ook colberts, dassen, bedrijfskleding en trouwkostuums.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur (in overleg ook mogelijk in de avonduren of in het weekend, op afspraak op het kantoor in Oosterbeek).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: minimum bestedingsbedrag € 699, dus moet er minimaal € 349 worden bijbetaald.
Reserveren: verplicht telefonisch op 026 333 3312, o.v.v. Groupon.
Meer info: geldig in geldig in heel Nederland. Bij de opties met maatoverhemd gaat het om een maatoverhemd t.w.v. € 135 inclusief. Binnen uiterlijk 5 weken vindt de eerste passessie plaats, daarna vindt de definitieve passessie plaats binnen 1 week. Extra opties zijn in overleg mogelijk tegen een eventuele meerprijs. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Springbuck