Geen nieuwe meldingen

GSM Specialist

Nieuwe Haagdijk 8, Breda

Reparaties van o.a. iPhone, iPad en Macbook bij GSM Reparatie

Kies optie

In een Notendop

Stuur je apparaat per post op of maak online een afspraak voor in de winkel, Groupon klanten krijgen 20% korting op telefoonaccessoires.

Over deze deal

Had men honderd jaar geleden geweten dat de mens ooit dagelijks met een precair glasplaatje in de broekzak zou rondlopen, dan had de voorouder naar zijn voorhoofd gewezen, hard gelachen en gevraagd waar de verborgen camera’s hangen. Laat GSM Reparatie je precious gadgets repareren.

Kies uit 14 opties

 • € 23,99 voor een schermreparatie iPhone 3/3GS (waarde € 49)
 • € 28,99 voor een reparatie van de achterkant van de iPhone 4/4S (waarde € 59)
 • € 29,99 voor verschillende reparaties aan iPhone 4/4s (waarde € 60)
 • € 34,99 voor een vervanging van het scherm van een iPod touch 2/3 (waarde € 85)
 • € 49,99 voor een vervanging van het scherm van een iPod touch 4 (waarde € 124)

 • € 59,99 voor een schermreparatie iPhone 4/4S (waarde € 129)
 • € 74,99 voor een schermreparatie voor- en achterkant iPhone 4/4S (waarde € 169)
 • € 89,99 voor een schermvervanging iPad 2 (waarde € 199)
 • € 99,99 voor een schermvervanging iPad 3 (waarde € 249)
 • € 99,99 voor een schermvervanging iPad 4 (waarde € 299)

 • € 129,99 voor een schermreparatie iPhone 5 (waarde € 289)
 • € 139,99 voor een schermreparatie iPad-mini (waarde € 299)
 • € 249,99 voor vervanging van het scherm van een MacBook 13/15/17 inch (waarde € 579)
 • € 299 voor vervanging van het scherm of ledscherm van een MacBookPro (waarde € 699)

De procedure verloopt als volgt: druk hier een online reparatieformulier af en stuur dit, met het kapotte apparaat en je afgedrukte groupon aangetekend naar GSM Reparatie. De retourverzendkosten kan je betalen via de factuur die per mail wordt verstuurd. Wanneer je je apparaat liever langsbrengt dan opstuurt, maak dan online een afspraak. Je kan je apparaat langsbrengen op 2 locaties: Karnemelkstraat 1 en Nieuwe Haagdijk 8 in Breda. Alle Groupon-klanten krijgen bovendien 20% korting op alle accessoires.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren - langsbrengen: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Reserveren - opsturen:ga naar http://gr.pn/reparatie, vul het reparatieformulier in en stuur het reparatieformulier samen met je groupon en de telefoon naar GSM Specialist, Nieuwe Haagdijk 8, 4811 TD Breda. Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. neem je afgedrukte groupon mee als je de telefoon langsbrengt. Locaties: Karnemelkstraat 1 en Nieuwe Haagdijk 8 in Breda. Bij opsturen: exclusief € 8,05 (aangetekend) verzendkosten en € 9,08 retourverzendkosten deze betaal je via de factuur die per e-mail wordt verstuurd. Binnen 72 uur na betaling wordt er geretourneerd. Als er andere mankementen vastgesteld worden, wordt er een passend voorstel gedaan. Bij de optie voor verschillende reparaties alleen één telefoon per groupon mogelijk, maximaal 2 schermreparaties en 2 kleine reparaties zoals de homebutton, de aan/uitknop, de volumeknop, de accu, de camera, oplaadconnector en de hoofdtelefoonjack (m.u.v. water- en moederboardschade). Geen (deel)restitutie mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GSM Specialist

GSM Reparatie levert een snelle en zorgvuldige reparatie, waarbij zij de kosten zo laag mogelijk houden. Het is zelfs mogelijk in de zaak te wachten op de reparatie. In een tijd waarin de smartphone onmisbaar is, is dat een zeer welkome ontwikkeling. Uiteraard is het ook mogelijk om kapotte apparaten op te sturen.