Geen nieuwe meldingen

Me Mover

4 locaties

Me-Mover: 1 of 5 lessen op de 'stepmachine op wielen'

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
50+ gekocht
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Raas over de weg met dit innovatieve voertuig op drie wielen dat wordt aangedreven met hardloop-achtige bewegingen en train 6 spiergroepen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

  • 1 of 5 lessen op de Me-Mover
  • Raas over de weg met dit innovatieve voertuig op drie wielen dat wordt aangedreven door de bestuurder met hardloop-achtige bewegingen
  • Een goed alternatief voor hardlopen, wat over het algemeen zwaar kan zijn voor gewrichten
  • Train 6 van de 8 belangrijke spiergroepen
  • Move jezelf door de straten van Hasselt, Harderwijk, Druten of Sint Michielsgestel

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m donderdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen). Na de eerste les is de strippenkaart nog 2 maanden geldig.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Lessen gaan door vanaf minimaal 2 personen per groep. De organisatie kan uiterlijk 24 uur van tevoren de les aflassen. Voor de les of strippenkaart kies je 1 locatie. Bij slecht weer kan in overleg een nieuw moment worden gekozen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Me Mover

De Me-Mover is een driewieler die je kan aandrijven door hardloop-achtige bewegingen te maken. CEO Jonas Eliasson noemt het terecht een stepmachine op wielen. Met een Me-Mover kan je op effectieve wijze 6 belangrijke spiergroepen trainen. Me-Mover'en kan in Nederland op 4 locaties. Als je er meteen vertrouwen in hebt kan je zelfstandig de weg op, maar als je nog even wil wennen aan deze nieuwe manier van jezelf verplaatsen kan je met een kleine groep een les volgen. Zo heb je rustig de tijd om aan je move-skills te werken en fitter te worden.