sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Entreeticket op Tribune A, B of C voor het Nationaal Circus Hollandia op datum en locatie naar keuze

720+ gekocht
€ 22,50
Van
€ 14,50
36% korting
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code ERVAAR. Ends 27-9.
Code toepassen
Meer dan 650 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kruip naar het puntje van je stoel tijdens de indrukwekkende acts van de artiesten van dit fameuze Circus Hollandia.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Entreeticket voor het Nationaal Circus Hollandia
  • Je kan kiezen voor een ticket op Tribune A, Tribune B of Tribune C
  • Op verschillende locaties en data
  • Data: van 9 september t/m 13 november 2022

Locaties:

  • Heerlen: Unolaan, 6413 CT
  • Utrecht: Amaliapark, 3544 DH
  • Amsterdam: Waterlandplein, 1024 LW
  • Den Haag: Zuiderpark
  • Deventer: Roland Holstlaan 2, 7414 KA

Over Circus Hollandia:

Tijdens deze 2,5 uur durende show val je van de ene verbazing in de andere. Rode draad van Nationaal Circus Hollandia is niemand minder dan – hoe kan het ook anders – Clown Milko! Bijgestaan door komiek ‘Mister Bill’ (Daniel Ligthart), is dit een garantie voor vermaak en humor. Een circusshow is natuurlijk niet compleet zonder een flinke dosis spanning en sensatie. Wereldberoemd en meerdere prijzen heeft zij in de wacht gesleept; Illusioniste Sittah presenteert haar ‘Angels Inc.’ Onder andere in 2019 deelgenomen aan ‘Britains Got Talent’ en nu is de razendsnelle illusieshow in Nederland, te zien bij Circus Hollandia. Uiteraard zijn er meer internationale sterren, waaronder een Rad des Doods en… uniek in Nederland de Amerikaanse ‘levende kanonskogel’ John Taylor! Maar er is ook genoeg talent van Nederlandse bodem: acrobatenduo Kira en winnaar van diverse prijzen - jongleur Daniel Doornkamp en nog zo veel meer. Naast het vele menselijke talent is er in de circustent ook ruimte voor een aantal spectaculaire acts met wel heel bijzondere “dieren”. Zo zie je onder andere een olifant (onze eigen mascotte Bubbels) en een heuse “gorilla”. Zelfs de pauze is een feest met diverse versnaperingen en gezellige merchandise, verkrijgbaar bij de aanwezige horeca.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Circus Hollandia op de door jou aangekochte locatie op uiterlijk 13 november 2022.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Je kan maximaal 12 groupons tegelijk verzilveren op de website van Ticketmaster.
Tickets: bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nationaal Circus Hollandia