Geen nieuwe meldingen

0800-DAKREPARATIE

Dakinspectie, reiniging, reparatie en meer bij 0800-Dakreparatie

Kies optie

In een Notendop

Met deze uitgebreide check up van je dak, goot en schoorsteen kan je huis er weer een tijdje tegenaan.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor dakinspectie, kleine reparatie en dakgootreiniging
  • € 39,99 voor dakinspectie, kleine reparatie, dakgootreiniging en schoorsteenvegen

Diamonds are forever, maar je dak en omgeving helaas niet. Weer en wind en het verstrijken van de jaren kan je dak vervuilen en beschadigen. Een inspectie en reiniging is daarom eens in de zoveel tijd wel nodig. Met deze deal kan je de inspectie, kleine reparatie en dakgootreiniging uitbreiden met het reinigen van je schoorsteen. Komen de dakdekkers tijdens de inspectie een kleine beschadiging tegen, dan zullen ze dat voor je repareren. Reiniging van een dakgoot gaat tot 10 meter. Wil je een langer stuk laten reinigen dan betaal je € 2,50 per extra meter.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0619 090 607, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren. Bij niet tijdig annuleren van een afspraak wordt € 25 in rekening gebracht.
Meer info: dakgootreiniging gaat tot 10 meter. Wil je een langer stuk laten reinigen dan betaal je € 2,50 per extra meter. Geldig in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Er worden geen voorrijkosten gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 0800-Dakreparatie

Het dak op, het dak af, dakdekken, dakreinigen, geen dak te ver voor de gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers van 0800-Dakreparatie. Dit allround dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in eigenlijk alles op en rond het dak, zoals het controleren en schoonmaken ervan. Maar ook kan je dit bedrijf inschakelen als je je schoorsteen wil laten nakijken.