Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 flesjes tand- en tandvleesbehandelingsolie 15 ml.

Olie voor tandvleesbehandeling

Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze olie voor het behandelen van tanden en tandvlees kan worden gebruikt als tandpasta, mondwater, balsem en ademverfrisser.

Product-details

  • Ingrediënten: Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Mentha Piperita-olie, Mentha Viridis-bladolie, Eugenia Caroyphyllus-bladolie
  • Pure plantaardige oliën van amandel, kruidnagel, pepermunt en groene munt
  • Kan worden gebruikt als tandpasta, mondwater, balsem en ademverfrisser
  • Kan helpen bij de behandeling van gingivitis, tandvleesaandoeningen en mondpijn
  • Gebruiksaanwijzing: masseer 3 keer per dag een paar druppels in het tandvlees of doe een paar druppels in je gebruikelijke mondwater of tandpasta
  • Inhoud: 15 ml.

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.