Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 Phoera matterende gezichtsprimer

1, 2 of 3 Phoera matterende gezichtsprimer

€ 15,07
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Matterende primer van het merk Phoera, ontworpen om de huid te revitaliseren en een gladder uiterlijk te geven.

Product-details

  • Helpt oneffenheden vervagen
  • Helpt bij het verkrijgen van een gladdere huid
  • Helpt make-up aan te brengen
  • Ontworpen om bij de huidskleur te passen
  • Gemakkelijk aan te brengen, ontworpen om over de huid te glijden
  • Niet getest op dieren
  • Capaciteit: 24 ml.
  • Merk: Phoera

Gebruik: aanbrengen vóór foundation en Phoera-crème, zachtjes en gelijkmatig, om donkere kringen, puistjes en imperfecties te bedekken en een egale teint te verkrijgen

Ingrediënten: Bis-PEG dimethicon / vinyldimethicone crosspolymeer (Et) cyclopentasiloxaan, decamethylcyclopentasiloxaan, ethylhexylpalmitaat, capryl / caprinezuurtriglyceride, tridecyltrimellitaat, dimethicon, sorbitanhanolitopolymerylenhydroxypropyleen / isorbeenhydroxypropyleenhydroxypropyleen / isorbophexylhydroxypropyleen

Deal-Voorwaarden

Levering: €2.99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.