Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 sets van 2 folies voor zijspiegels van de auto

1, 2 of 3 sets van 2 folies voor zijspiegels

€ 15
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

De folie beschermt je zijspiegel tegen regen en mist zodat je tijdens regenachtige dagen goed zicht in de spiegel blijft houden.

Product-details

  • Materiaal: PE
  • Diameter per folie: 98 mm
  • Functies: waterproof, anti-mist en anti-reflecterend
  • Past op alle standaard zijspiegels, is eventueel bij te knippen op maat
  • Per set 2 stuks folie

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Global Items van 27-05-2021.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.