Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 sets van 6 buxus sempervirens

1, 2 of 3 sets van 6 buxus sempervirens

€ 14,99

In een Notendop

Deze buxusplanten zijn geschikt om bijvoorbeeld een haag van groenblijvende bladeren te maken.

Product-details

  • Leveringshoogte: 20 cm
  • Verwachte hoogte op volwassen leeftijd: 50 cm
  • Geleverd in kwekerspot van 9 cm
  • Set van 6 (0,75 m haag), 12 (1,5 m haag) of 18 (2,25 m haag) buxusplanten

Buxus in het kort (Buxus sempervirens)

  • Buxus wordt beschouwd als de meest populaire haagplant omdat het deze gemakkelijk in de gewenste vorm te snoeien is. De volledige vertakking en het fijne blad zijn hiervoor geschikt. Het is mogelijk om het hele jaar een buxushaag te planten, mits deze niet vriest. Het is aan te raden een sleuf anderhalf keer dieper te graven dan de lengte van de kluit van buxusplanten. Plaats vervolgens een beetje compost op de bodem en verdeel de planten over de sleuf met ongeveer 8 planten per strekkende meter. Zorg ervoor dat de bovenkant van de kluit gelijk staat met de grond. De grond een beetje zal doorhangen. Vervolgens aanstampen en water geven. Blijf de eerste weken goed water geven zodat de haag zich goed ontwikkelt.

Tip: Controleer voordat je planten koopt altijd of ze geschikt zijn voor in huis of tuin

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Fine Print

Levering: €2.99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Geen retournering of restituties mogelijk met dit artikel tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.