Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 whitening pennen voor wittere tanden

Whitening pen voor wittere tanden

230+ gekocht
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze peroxide-vrije bleekpen is speciaal ontwikkeld voor maximale whitening van je tanden.

Product-details

  • De peroxide-vrije bleekgel is speciaal ontwikkeld om maximale whitening te bieden zonder tandgevoeligheid of tandvleesirritatie te veroorzaken
  • Het is gemakkelijk om te gebruiken: breng aan op je tanden en ga door met je gebruikelijke activiteiten terwijl de peroxide-vrije bleekgel je glimlach witter maakt
  • Voor maximale whitening de behandelingen binnen 12 uur na elkaar uitvoeren

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.