Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3x Lanbena Plumping Lipgloss van 5 ml.

Lanbena Plumping Lipgloss

Extra € 0,39 Korting Eindigt op 7-3
€ 10,09
€ 3,48
€ 3,09
69% korting
Promotie Eindigt11:50:23

In een Notendop

Deze lipgloss van Labena heeft tot doel de lippen zachter, voller en mooier te maken, verkrijgbaar per 1, 2 of 3 stuks.

Product-details

  • Lanbena Plumping Lipgloss van 5 ml.
  • Diep hydraterend en sappig
  • Gemaakt met een concentraat van zwarte taugé die isoflaconen bevat
  • Geschikt voor verschillende huidtypes
  • Lipgloss verhoogt het volume en benadrukt de lippen, waardoor ze visueel weelderiger, dikker en glanzender worden. Voor vrouwen die vollere, meer sensuele lippen willen
  • Capaciteit: 5 ml.

Isoflavonen: zijn rijk aan actieve fyto-oestrogene ingrediënten. Ze bevorderen de synthese van collageen, verhogen de elasticiteit van de lippen, activeren celregeneratie, verminderen fijne lijntjes, gaan veroudering tegen, herstellen de lippen en maken ze voller.

Ingrediënten: water, Carbomeer, Polysaccharide Euglena Gracilis, Lubrajel Cg gehydrolyseerd collageen, triethanolamine, glycerine, diethoxydiglycol, 1,3-butyleenglycol, - Hydroxyacetofenon, 1,2-hexaandiol, soja-isofiavonen, fruitextract Kigelia Africana

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.